Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-14, 10:14   #3359
AaniaA
Zakorzenienie

Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3

Igus ja chodze do samej Krystyny Piaseckiej - matki tych dwoch synow (fryzjerow) na Smochowicach; telefon 0 61 848 91 02, ul. Pniewska 40. nie mialam przyjemnosci sprawdzic pozostalych dwoch salonow. nie znam numerow telefonow do pozostalych salonow, a ich strona internetowa nie dziala . Igus najlepiej zadzwon do salonu Krystyny Piaseckiej i tam podadza Ci namiary. mi ostatnio podpadl ten salon, gdyz na sciecie czekalam ponad 1,5 godziny . wkurzylo mnie to nieprzecietnie i postanowilam sprawdzic tego Krzyska z VC. tak jak pisalam w watku fryzjerskim, nie oczekuje cudow od niego. jakos nie jestem przekonana do niego, mam mieszane uczucia. jednak postanowilam sprobowac. nie boje sie zmian. jak nie podpasuje mi Krzysiek to nastepnym razem pojde do Grzegorza na Mielzynskiego. moja siostre kiedys bardzo ladnie scial i teraz tez do niego idzie. zobacze rezultaty i potem sama pewnie do niego sie wybiore (oczywiscie najpierw wyprobuje Krzysztofa ). IIGGAA a Ty poinformowalas Krzyska o tym kolorze czy jeszcze nie?

no to dzisiaj moja niedziela bedzie na wysokich obrotach . zaraz mykam sprzatac, potem dokoncze robic obiad, nastepnie musze rozliczyc podatek (faktury z tz-a firmy). chlopaki pojechali na gielde i zakupy spozywcze .

no i nici z mojego aqua aerobiku, gdyz terminy sa zajete, a jeden wolny jest w czwartki wtedy, gdy moj tz ma trening . ponadto bylo napisane, ze jest tez fitness, ale okazalo sie, ze to zwykla silownia dla kobiet. ja nienawidze silowni. a juz myslalam, ze bede chodzic na aerobic , a tu . i znowu jestem w kropce .
AaniaA jest offline Zgłoś do moderatora