Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubicie poznawać nowych ludzi?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-14, 09:27   #7
Chii1986
Zakorzenienie

Dot.: Lubicie poznawać nowych ludzi?

Ja do nowych znajomości mam dystans.. nie są mi potrzebne. Mam znajomych, Tżta, koleżanki.. nie jest to wiele osób ale wystarczą mi Oni. Wiem na co moge sobie pozwolić w ich towarzystwie, mamy wspólnych znajomych,wspomnienia a wiec tematy do rozmów... z nowopoznaną osobą o czym mam rozmawiać..takie ogólne tematy wydają mi się sztuczne.

Jestem średnio towarzyska i po prostu nie mam potrzeby poznawania nowych ludzi, jeśli poznam to nie staram sie zaprzyjaźnić..dla mnieliczy się jakość a nie ilość..
zresztą najczęściej te osoby mają inny zupełnie świat niż ja..np. na studiach 90procent osób które znam jest strasznie zafascynowanych nauką i robieniem kariery albo byciem na siłę oryginalnym i artystycznym...bycie studentem przesłania im wszystko-ja trzymam studia na dystans,to tylko etep w moim życiu... nie zamierzam stawiać ich na pierwszym miejscu,dlatego trudno mi znaleźć kontakt z ludzmi z mojego roku,nawet go nie szukam, nie rozmawiam z nimi za bardzo...dobrze mi z tym. Z drugiej strony zdaje sobie sprawe że z moimi obecnymi znajomymi też strace kontakt, albo się on zmniejszy...zaczną wyjeżdżać,zakładać rodziny...zresztą ja też mam takie plany... zapewne po ślubie bede miała męża,dziecko, rodzine swoją i Tżta i to beda ludzie którzy nas otaczają a spotkania ze znajomymi bedą rzadkie...bo już teraz da sie zauważyć,że każdy z moich i Tżta znajomych idzie w swoją strone.