Dot.: Miłośniczki H&M cz. 21
Cytat:
Napisane przez sandra1515
Morelle ja też mam pytanie 
Trochę nie związane z tematem wątku ale zaryzykuje a więc jaką stronę z melissami polecasz ? bo mam upatrzone kilka modeli i chciałabym się skusić  interesują mnie baleriny i stąd mam pytanie czy te buty obcierają i czy w lecie się nie ślizgają ? bo miałam kiedyś takie buty rany nie z tej ziemi na piętach zwłaszcza a po przejściu kilku metrów można się było zabić takie śliskie ale to nie oryginał dlatego pytam i jak z rozmiarówką bo noszę 35 i nie wiem czy taki mam brać  wszelkie wskazówki mile widziane
Miałam wczoraj te legginsy z zamszu za 23 zł strasznie syfy zbierają  rolka to konieczność 
|
Kochana cała lista sprawdzonych sklepów jest na wątku Melissa:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=816884
W pierwszym poście jest również link do real wątku. Gdzie są real zdjęcia, opisy i długości wkładek. Może jest model, który chcesz 
Jeśli chodzi o rozmiar moja sis ma 35 i z Melissy rozmiar 35/36. Największy i najmniejszy rozmiar jest łamany. 35/36 oraz 41/42.
Jeśli chodzi o obcieranie: szpilki nigdy mnie nie obtarły. Jednak w przypadku balerinek miałam tak z kilkoma modelami. Od razu sprzedałam. Jak obetrą to nie ma się co łudzić, że to przejdzie. Widocznie stopa ma za mało przestrzeni, nie ma jak oddychać i ten model nie jest dla Ciebie.
Są modele, które nigdy nikogo nie obtarły i takie 50 na 50.
Jak będziesz miała jakies pytania to pisz śmiało albo na pw albo na wątku Melissy
Edytowane przez morelle_
Czas edycji: 2016-02-06 o 12:29
|