2016-02-06, 15:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod
Cytat:
Napisane przez Aninis
Ja tam na pewno dotrwam do połowy lutego... spokojna głowa [emoji12]
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk.
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------
Gratuluje czopa [emoji38] Może w końcu się akcja rozkręci, bo z tymi lekarzami to masz tam czeski film.
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------
Figa, Kaaasi jak tam ćwiczenia z balonikiem? 😆
Mi się udało dzisiaj 20 cm wypchnąć, ale nie wiem, czy czasem za dużego tempa sobie nie narzuciłam. Wczoraj i przedwczoraj ćwiczyłam 2 razy dziennie i dzisiaj rano stwierdziłam przy ćwiczeniach, że jestem coś chyba za bardzo obolała. 😒
|
ja wczoraj z okazji "przepowiadacze" odpuściłam, a tak to jadę 2x dziennie. Przy czym lajtowo, do uczucia "pełności" i dziś się zaczełam zastanawiać czy nie przyśpieszyć więc totalnie odwrotnie niż u Ciebie, bo mnie po tych ćwiczeniach nic nie rusza ale z drugiej strony wolę nie przedobrzyć i sobie ała przypadkiem nie zrobić... Póki co 21,5 cm na lajcie, może jakbym trochę dopompowała to dałoby radę więcej, ale jak piszę wolę chyba nie przedobrzyć, tymabrdziej że przepowiadacze mnie wystraszyły co nieco.
Cytat:
Napisane przez justynka333
15.10 cięcie mamy
|

Cytat:
Napisane przez siasia13
Aha bo ja szoruje ale moze 30 sekund myjka pod prysznicem. Jak 15 min to tz zatrudnie   ale jeszcze poczekam bo chcialam sobie jeszcze na wolnym pospac ze trzy dni 
Zjadlam omleta i  wypije sobie miete i zmiatam do sklepu bo oczywiscie polowy rzeczy zapomnialam 
Pochwale sie ze powoli zaczelam pakowac torbe  zgromadzilam troche rzeczy na lozku z mocnym postanowieniem wlozenia ich do torby  trzymajcie kciuki, moze do wieczora mi sie uda 
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------
Zazdraszczam pogody, u nas ulewa i wichura
|
Mój tż też się chętnie zgłosił do masowania, ciekawe czy tyle wytrzyma
|
|
|