Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki za rzeczy dla przyszłej mamy:)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-14, 18:47   #114
Anastazja#
Zakorzenienie

Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Kosmetyki za rzeczy dla przyszłej mamy:)

Cytat:
Napisane przez tomama Pokaż wiadomość
Anastazjo znajdziesz cos w moim watku? Interesują mnie głównie próbki filtrów, czego dla maluszka jeszcze szukasz? Mam nowe kremy Hipp - są bardzo dobre
Tomamo filtry mam takie:
LA ROCHE POSAY- Anthelios dermo pediatrics- miniaturka 5 ml NOWA- 4 sztuki ważne do 02.2008
LA ROCHE POSAY- Anthelios XL- miniaturka 5 ml NOWA ważna do 12.2007
LA ROCHE POSAY- Anthelios XL creme- miniaturka 5 ml NOWA- ważna do ? nie ma podanej daty.
Są przechowywyane w lodówce
Mogę zrobić próbkę (np. do pojemniczka z Sephory) Anthelios XL Creme brązującego (całego nie oddam bo używam).

W wątku niestety nic nie wypatrzyłam (oprócz perfum Miss Dior Cherie- ale to zdecydowanie za wiele jak za próbki filtrów).
Kremami Hipp jestem zainteresowana- jak możesz to napisz jakie to dokładnie
Szukam dla dzidzi- pampersów, zabawek edukacyjnych (najchętniej karuzela z misiami Fisher Price i mata edukacyjna- ale to marzenie ściętej głowy) i kosmetyków (najchętniej nieużywanych, bo synek dopiero będzie na świecie za 3 miesiące). Poza tym moze być jakaś pielęgnacja dla mnie- tzn. balsamy, żele pod prysznic, kremy apteczne nawilżające, z kolorówki z Sephory brązer (foto poniżej).
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  sephora1.jpg
Wyświetleń: 6
Rozmiar:  7,8 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
Anastazja# jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując