2016-02-07, 18:02
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
Cytat:
Napisane przez olutka
Jeśli chodzi o paznokcie, ja sama nie robię, ale kosmetyczka mi najczęściej na moje słabe paznokcie robi Gel Color z Opi. Porównałabym je do hybrydy. Główną różnica dla mnie jako laika jest to, że zmywa się je nie czystym acetonem, a płynem zawierającym tylko 3% acetonu.
Zabraliśmy gości na Rynek, pospacerowaliśmy, usiedliśmy w knajpce na deserze i jakoś kawał dnia minął. Obiecałam bratu, że szybko nie wrócimy, żeby mógł w ciszy i spokoju przygotowywać się jeszcze do obrony.
Teraz po powrocie zrobiłam obiadek -tagiatelle z polędwiczkami wieprzowymi i pieczarkami w sosie śmietanowym z natką. Mniam. I mimo że jadłam dziś już tort bezowy to myślę o zrobieniu deseru...
Flowerbombka, zdrówka!! 
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------
A, Kamila -co do paznokci na Ślub, nasi znajomi brali ślub też w 6-tym czy 7-mym miesiącu ciąży i Młoda miała białą suknię z granatową kokardą, granatowe szpilki i paznokcie 4 na dłoni french, a 1 granatowy z białymi cyrkoniami. Ładnie się to wszystko komponowało. Też możesz pokombinować 
|
Ja uważam że opi jest przereklamowane. Ale to moje zdanie.
---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------
Cytat:
Napisane przez MuniaMusia
A ja się Wam przyznam, że nigdy w życiu nie byłam u kosmetyczki  Nie mam pojęcia o czym mówicie, hybryda kojarzy mi się z takim potworem
Olutka! Ty codziennie gości przyjmujesz! 
|
Hue hue, hybryda 
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------
Cytat:
Napisane przez kamila_509
Ja mam fiola na punkcie paznokci i włosów :P chociaż ostatnio odpuściłam duuuuzo.
Lazurowa na jakich żelach pracujesz?
|
IBD, modena. Co do hybrydy to polecam gelish,
|