Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe - część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-07, 18:40  
Polinezyjka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Świetny opis porodu dziewczyny z lutego:
Opis
Najbardziej zaciekawił mnie ten balonik, połozna właśnie taki nam pokazywała, to jest ten tańszy (200 zł) http://www.sklepfirmowy.com.pl/produ...szy-porod.html

A i ciekawi mnie skąd ta dziewczyna jest - akupunktura! Soczek w kieliszkach! Spanie po porodzie całą trójką w hotelu!!!
Chcę tak!!!!!!

Cytat:
Napisane przez valaria Pokaż wiadomość
witam się na nowym wątku i 30 tc

ostatnio była mowa o ułożeniu dzieci w brzuszkach i zaczęłam pod tym kątem obserwować tego mojego lokatora. Wygląda na to, ma wszystkie możliwe kończyny z lewej strony I główkę w dole, o czym dowiedziałam się z usg (i czkawki )
Zmuszałam się do spania na lewym boku, ale widzę, że jemu się to zdecydowanie nie podoba. Jak tylko się ułożę na lewej stronie, zaczyna mnie tam szturchać. Nie będę się więc narzucać, wręcz przeciwnie - jestem całkiem zadowolona, bo chociaż nie będę się męczyć
ho ho! No właśnie mam identycznie! Jak się położe na lewo a ona nie śpi to naprawdę boleśnie potrafi kopnąć i tak bardzo wtedy energicznie jakby coś się jej działo. A jak jestem na prawo to tak przyjemnie się lekko przeciąga, przemieszcza.
Choć czasem w nocy robie tak, że kładę się na lewo i czekam, jak się nie porusza to znaczy, że śpi i wtedy ja też smacznie śpię na lewnym (jak już mam dość prawej strony hehe )
Cytat:
Napisane przez Smarrita Pokaż wiadomość
Ja chciałam BLW ale się bałam przy córce, dławiła się czasem, ale teraz chyba będę BLW bo moja starsza panna jest zbyt wygodna i nie raz muszę ją jeszcze sama karmic
O proszę wygodna dziecinka
A z tym dławieniem się to właśnie największy strach.
Ale mimo tego będę próbować. no niesamowicie mi się ten klimat podobał jak jedliśmy tak we trójkę młody się bawił i jadł .

Nazwa WATKU
Justynka dzięki za normalną nazwe znów przeczytałam tą nazwę lutówek i za każdym razem padam hah naprawdę wolę naszą prostą normalną nazwę

AsiaPo a cóżeś Ty na ten obiad zrobiła? Bo mam naprawdę różne wyobrażenia teraz hehheh
21 tc córeczka

Edytowane przez Polinezyjka
Czas edycji: 2016-02-07 o 18:44
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora