2016-02-08, 09:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Beatka Miałam kiedyś kofeinę w tabletkach, jak nie lubiłam kawy pić, nieźle dawały kopa Mój uwielbia Mulan, ja tak średnio. Też bym chętnie poszła pobiegać, ale mają być okropne wichury 
Daguś Pewnie fajne takie ćwiczenia z grupie, chociaż ja tam wolę samotność No i oczywiście brawo za te ćwiczenia 
Aguś Zdrówka życzę Ooo ja też mam zamiar dzisiaj zrobić sobie odrosty, farbę już kupiłam w sobotę Ja mam nie raz czoło zafarbowane i nie umiem tego domyć, a potem muszę puder nakładać, żeby nie było widać Kiedyś miałam grzywkę przez krótki czas to nią zasłoniłam czoło, a teraz? trzeba sobie inaczej radzić 
Syska Hmm każdą ćwiartkę granata wyginasz w drugą stronę, tak tylko trochę, żeby te pestki się poluzowały z tego białego, potem bez problemu do miski wyrzucasz.
hahah ja już dawno granata nie widziałam w sklepach Pełno filmików i porad znajdziesz na różnych stronach internetowych jak zabrać się za granata Ja nie mam z tym w ogóle problemów 
Córa została dzisiaj do wieczora u znajomych, a synek pojechał do przedszkola na karnawał, był przebrany za pszczółkę. Kupiłam mu na głowę takie czółki od pszczółki, do tego żółtą bluzkę z długim rękawkiem i sama ją pomalowałam w czarne paski, do tego czarne spodnie i pomalowana buźka na żółto, a na policzku namalowana pszczółka
|
|
|