Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wieczór kawalerski:(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-15, 18:09   #338
Lovely_Girl
Wtajemniczenie

Dot.: Wieczór kawalerski:(

Cytat:
Napisane przez -onna- Pokaż wiadomość
Lovely girl - Ja tez sobie tego wyjazdu nie wyobrazam, moze to i lepiej. Ale z drugiej strony nie moge powiedziec NIE bo nie mam do tego prawa.. Jego kumpli dobrych znam kilku - wszyscy zonaci wiec generalnie powinnam byc spokojna ale te cieple klimaty daja do myslenia
Nie wiem czy dobrze rozumiem,ale mysle ze kawalerski juz zaplanowany czy tak? Pozatym zastanawiam sie czy Twój TZ jest Polakiem? (odnosze wrazenie ze nie)
Jak to "NIE MASZ PRAWA"powiedziec "NIE"?? Ja bym sie nie zgodzila Chyba predzej zakonczyla bym zwiazek niz pozwolila jechac Nie wiem ,ale moze mamy inne doswiadczenia... Ja nie mam zbyt milych, a jesli chodzi o kolegów mojego TZ to kiedys puscilam go na meská impreze (z wielkim bólem ale jednak) i jakos tak wyszlo,ze nie tylko ja mialam cos przeciw i niektórzy panowie przyszli z dziewczynami... mój TZ przyszedl potem i po mnie , gdy stalam w "poczekalni" do toalety slyszalam jak jeden kolega namawial 3kolegów by poszli z nim razem "poskakac" i dali sie namówic..z wielkim usmiechem na buzi wyszli z imprezki.. Ten wlasnie chlopak który namawial ich na wypad podobno bardzo oburzal sie ze niektórzy przyszli z dziewczynami bo przeciez miala byc meska impreza... domyslam sie jak by sie to skonczylo gdyby byli sami faceci... Dodam,ze gosciu ma zone i dwójke malutkich dzieci