Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe - część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-08, 11:16   #162
justyna_fli
Zadomowienie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku
Wczoraj zrobiliśmy sobie z synkiem dzień bez internetu- tylko zabawa i piosenki w tv. Strasznie ciężki dzień miałam, bo tęskniłam za TŻtem bardziej niż zwykle, tym bardziej, że spalił im się router i w sobotę już nie gadaliśmy. Wieczorem zadzwoniła mama, żebyśmy na chwilę przyjechali bo ma sprawę. Zaczęłam już coś podejrzewać, ale nie chciałam się nastawiać, żeby się nie rozczarować. I co? Zajechaliśmy, a tam.... TŻ Biedak jechał do nas 24 godziny, 36 był na nogach, bo prosto po pracy zabrał się z gośćmi, którzy wracali do Polski, a potem tłukł się pociągami. Nawet mi kochany kupił kwiatuszki Zostaje tydzień, czyli muszę wymyślić coś na walentynki Ale się strasznie cieszę
Ale super niespodzianka z mezem To poszalejecie w walentynki
Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Faktycznie nie widać tego - albo coś zmienili, albo ja mam jakiś zawias, bo nie widzę

namęczyłam się i naszukałam i znalazłam: wchodzisz na główną stronę ze wszystkimi forami, i na samym dole jest ,,lista moderatorów" i tam już trzeba po opisie. Nie wszyscy mają dopisane, ale to co znalazłam:

Seona, teQiba, Moona.

Nie wiem jak teraz, ale dawniej działał też ten wątek z prośbami o zamknięcie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post55019691
Dzieki Ci dobra kobieto Wyslalam pw do tych dwoch pierwszych, bo do Moony sie nie da
Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora