2016-02-08, 13:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I rym cym, cym I hopsasa - Karnawał wciąż trwa - bum tarara… !24!
Cytat:
Napisane przez KarolinaK
Czy ja tam dobrze wyczytałam Dom Perignon??? Czyli balowalyscie z Jamsem Bondem  ???
Piłam to cudo jedynie raz na moich zaręczynach. Bo ten champan kosztuje majatek  .
|
Mowisz, ze ekskluziw? To dlatego glowa nie bolala 
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;55340506]Nikt się tu z koleżanki nie wyśmiewał .
Nie, nie muszę, ale siedzę na takim wysokim hokerze. Co chwilę z niego wstaję, żeby jakiś papier odnieść, żeby coś przynieść, potem znowu odnieść i tak w kółko. Także się dużo nachodzę, a siedzenie na takim krześle barowym i wstawanie co chwilę z niego też ne służy moim krzyżom. Niezbyt to wygodne.[/QUOTE]
To i tak dobrze, ze mozesz sobie przycupnac. A na takich wysokich stolkach to wlasnie dobrze siedziec, bo trzeba kregoslup prostowac.
Ja z kolei siedze za duzo, i tak zle i tak niedobrze 
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Gwiazdka, ESOl - angielski dla obcokrajowców. Różne levele są, nie mam pojęcia na jaki bym się dostała, bo moja znajomość języka jest dziwna. Znam sporo trudnych słów/zdań, ale bywa, że w prostym zdaniu robię błędy, czy źle odmienię proste słowo. Ale szkoła pewnie zacznie się we wrześniu.
Gwiazdka, ale balujesz
I przecież nie musisz się tłumaczyć! Czy cierpi ktoś przez to, że ty się dobrze bawisz?
|
No to brawo Z reguly robi sie jakies testy zeby okreslili twoj poziom i chyba bardziej gramatyka bedzie sie liczyla niz slownictwo.
No nikt nie cierpi jak ja baluje, ale nie chcialabym zebyscie sobie pomyslaly o mnie jak o pustej lali, ktorej tylko imprezy w glowie 
Cytat:
Napisane przez magnolia79
Gwiazdka, ale balety 
I nie musisz sie tłumaczyć... te imprezy mają tobie sprawiać przyjemność. Jeśli jesteś z tego powodu szczęśliwa to jest ok 
|
Szczescie to zdecydowanie za duze slowo Dobra zabawa, duzo smiechu, taniec No zawsze lubialam imprezowac zreszta, co tu was bede sciemniac 
Ale huragan u nas byl wczoraj! Przed polnoca mnie obudzil wiatr i deszcz, jak wyjrzalam przez okno to myslalam ze Armageddon sie zaczal
|