2016-02-08, 17:18
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Małżeństwa jednopłciowe (homoseksualne) w Polsce
Cytat:
Napisane przez Yuri22
Skoro wszystkie możliwe doniesienia mówią coś przeciwnego, to dlaczego dlaczego jest jak jest i małżeństwa homo są w Polsce zakazane?
|
Mylisz ciąg przyczynowo skutkowy.
Cytat:
Kompletnie mnie nie interesuje co o tym myślisz. Już Ci pisałem, że nie będę poświęcał temu więcej czasu niż to konieczne.
|
Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że strona do której zalinkowałeś przedstawiała zmanipulowane informacje, do badania o podważonej metodyce, gdzie do porażki przyznał się sam autor? Skoro nie chcesz poświęcać temu więcej czasu, to po co w ogóle się wypowiadasz, po co obiecujesz literaturę, której nie podrzucasz, po co kwestionujesz badania, z którymi się nie zapoznałeś?
Cytat:
Oczywiście, że JA nie "zgejowacieję", ale kilkuletnie dziecko nie ma na tyle wykształconej świadomości, żeby pewne rzeczy zrozumieć.
|
Myślę, że w obliczu tego co wyżej, można śmiało, obiektywnie i uczciwie stwierdzić, że wiele kilkuletnich dzieci na tej planecie ma bardziej wykształconą świadomość od osób prezentujących takie poglądy, jak Ty .
---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------
Cytat:
Napisane przez Yuri22
Dziecko zaczyna uważać za normę coś co nią nie jest.
|
A na jakiej podstawie brak równego traktowania, nienawiść i dyskryminację uważasz za normę? Chętnie przeczytam jakiś mądry komentarz memetyka, etologa .
|
|
|