Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe - część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-08, 18:45   #265
sunshine1551
Raczkowanie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Kurcze znowu zaległości jeden dzień mnie nie było- internetu nie było przez halny i nowa odsłona.
Justyna ja mam nerwice lękową i przed ciążą chodziłam do psychologa i byłam raz u psychiatry. Nigdy nie brałam żadnych leków na nerwicę bo miałam nadzieję że wyjdę z tego bez leków. Powiedziałam u psychiatry że leków nie zamierzam brać bo chce zajść w ciąże on mi powiedział że ok ale powiedział że nerwica może powrócić przed porodem bo kobiety które nerwicy nie mają myśl o porodzie w końcówce ciąży je przeraża a co dopiero u kobiet z nerwicą i mi powiedział że jak chce i będę bala się sn to mam przyjść do niego w 7 miesiącu ciąży bez problemu wypisze papier o wskazaniach do cc. Lekarz na NFZ. Ja nie byłam po temu u psychiatry. Mam nadzieje że nerwica mi nie powróci przed porodem a gin mi nie robi problemów z cc ze względu na ciąże zagrożoną i rozumie mój strach po tylu latach starań o dziecko.
Jak się boisz porodu naturalnego to spróbuj iść do psychiatry i powiedz że boisz się porodu naturalnego wypisze ci papier i po problemie.