Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-16, 00:46   #540
mukashana
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to mukashana
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II

Cytat:
Napisane przez AsiaHR Pokaż wiadomość
Chciałabym się serdecznie przywitać z wszystkimi forumowiczami-jestem tu nowa. Ja też mam adoptowanego 7-letniego synka z Kamerunu, ale oprocz tego bardzo chciałabym adoptować dzieciątko z Afryki, żeby mogło mieszkać z nami w Polsce. Może ktoś z was będzie umiał udzielić mi jakichkolwiek informacji czy jest to możliwe. Przeczytałam rózne wątki na innych forach i nie znalazłam konkretnych informacji. Może posiadacie adres jakiegoś domu dziecka to mogłabym się kontaktować bezpośrednio.

adres domu dziecka prowadzonego przez polskie siostry http://www.kasisichildren.org/ Strona jest po angielsku, ale do siostry Marioli mozna oczywiscie pisac po polsku. Kiedys pytalalam o mozliwosc adopcji dziecka i ktos mi powiedzial, że jest to dosc trudne, gdyz obawiaja sie handlu organami. I że wymog jest taki,że potencjalny rodzic (obcokrajowiec) musi iles tam lat mieszkac w Zambii, żeby móc adoptować dziecko. Ale najwiecej sie dowiesz piszac do siostry Marioli

pozdrawiam i trzymam kciuki
mukashana jest offline Zgłoś do moderatora