Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomoc w wyborze aparatu dla początkującej - kompakt, hybryda czy lustrzanka?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-08, 19:12   #10
lwia paszcza
Zakorzenienie

Dot.: Pomoc w wyborze aparatu dla początkującej - kompakt, hybryda czy lustrzanka?

Cytat:
Napisane przez Fru Mannelig Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, szukam aparatu w cenie 600-800 zł, może troszkę więcej (zależy mi na dobrym stosunku ceny do jakości ) Jestem amatorem, będę go używała głównie do robienia zdjęć ciekawym miejscom, architekturze, ale też rodzinie i znajomym. W przyszłości może okazać mi się przydatny dobry tryb marko (do fotografowania preparatów biologicznych ). Chciałabym, żeby aparat posłużył mi dłuższy czas. Mam w domu już mocno zużytą 'małpkę' Samsunga, więc teraz moją uwagę zwróciły większe kompakty, tzw. superzoomy i hybrydy Czy z moim budżetem znajdę coś sensownego? Znacie jakiś dobry model? A może lepiej byłoby zainwestować w lustrzankę? Podpowiecie na co mam zwrócić uwagę przy wyborze, jak szukać i gdzie najlepiej kupić?

Z góry dziękuję za pomoc
za te pieniądze swobodnie powinnaś kupić dobrą lustrzankę na allegro. Ja swojego Nikona D40 kupiłam za niecałe 600 złotych; wszystko jest kwestią dogadania się ze sprzedawcą
lwia paszcza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując