Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - woj.podkarpackie <piszcie> ;-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-16, 08:05   #1811
dzasmina89
Zakorzenienie

Dot.: woj.podkarpackie <piszcie> ;-)

Cytat:
Napisane przez 89summer Pokaż wiadomość
Bnnk to chodź z nami, ja Cię przemyce, w końcu mam znajomości w "Heliosie"
najpierw schowam Cię do torebki, a potem wyciągne i usiadziesz obok nas .. tylko weź jakis prowiant, bo jak będzie mi 'burczeć' w brzuszku, to będzie troszke obora

Edit wzieło, bo dziś nakrzyczałam na Dzasmine, że mnie nie przytula i że o mnie nie dba. Rozumiesz nawet mnie pogłaskać nie chciała małpa jedna .. ale już jej wybaczyłam, bo troszke nadrobiła

No właśnie kiedy, może na weekendzie tak jak mówiła Dzasmina, tylko teraz kwiestia na którym weekendzie, bo nie wiadomo co reszta na to .. ?

p.s Dzasmina dziękuje i przepraszam .. za płakusianie ));
Zapomniałaś dodać, że mnie biłaś na lekcji - siła chciała wyciągnąć ode mnie głaskanko, pasemka korektorem chciałam jej zrobić i o dziwo nie chciała..

------------------------------
SummerQ nie musisz mnie przepraszać za to, czasem płacz jest dobrą terapią na smutaseQ i wspomnienia - ale tylko, wtedy gdy pomogą i pozwala na chodź mała ulgę, bo jak nie jest tak, to nie warto łez urania.. trzymaj się i koniec z płasianiem, jak bedziesz się źle czuła to wpadaj do mnie na pięterko lub na wizaż, dzieweczki, też CI pomogą- sama dobrze, o tym wiesz, bo takie kochane są, a w szczególności Bnnk i Edit

dzasmina89 jest offline Zgłoś do moderatora