Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - I rym cym, cym I hopsasa - Karnawał wciąż trwa - bum tarara… !24!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-09, 12:46   #2679
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dot.: I rym cym, cym I hopsasa - Karnawał wciąż trwa - bum tarara… !24!

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Bry...!!!
Kawki!
Wyspałam sie, przez 3 dni objadłam i opiłam i trzeba wracać do rzeczywistości...
Zaraz wstawiam zupę, pranie i ide mieszać w szafach... coś czuję, ze poleci masa ciuchów nie wiem po co ja to trzymam... nie miałam kilka lat temu galerii, nie było takich promo... i kupowałam dośc drogie ciuchy, a teraz one sa za ciasne i tak lezą

O samochód proszę sie mnie nie pytać... bo nie wiem
U nas to tak nie działa, ze wiemy co chcemy.... najpierw trzeba mieć kasę, a pózniej do tej kasy dostosować odpowiedni samochód...

A z kasą? no cóż ja mam bankruta zawsze jak chodzi o wakacje, samochód, bo na to naprawdę nie mam kasy, ale na drobnostki, to zawsze sie coś znajdzie... zresztą ja dużo oszczędzam na jedzeniu, nie kupuje ostatnio słodyczy, ani alkoholu... no to zostaje na ciuszki, kosmetyki, lidle, Pepca... tzn zostaje do pewnego momentu, bo pózniej jest bum... tak jak teraz wiec do piatku siedzę cicho wczoraj jeszcze w Lidlu podobał mi sie taki sweterek melanż... w sumie to trochę żałuję, bo fajny był i 33 zł... ale juz by mi na kość zabrakło chyba...
Nie noo, kosci to Tymkowi nie zaluj, bo nastepnym razem zezre Ci sweterek

A wez wytlumacz jak ty to robisz, ze alkoholu nie kupujesz, a ciagle masz???

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Karola kciuki będą! Tylko jeszcze się przypomnij

Mag, ja też tak wydaję na różności, bo zawsze jakieś tam "grosze" są, ale trzeba jednak mieć świadomość, że z całego roku kupowania takich "drobnostek" byłyby całkiem fajne wakacje.
Z najbliższej wypłaty tż chcemy wpłacić depozyt, zarezerwować sobie miejsce na wakacje. I odwrotu nie będzie. Będę musiała odkładać kasę. I tak wakacje nie będą takie jak miały być, ale na pewno będzie fajnie. Tylko kasy muszę odłożyć sporo, bo na wakacjach trzeba trochę poszaleć.
Tak czasem najlepiej, wplacic zaliczke i pozniej juz wiesz, ze trzeba sie spiac i splacic reszte.
Mowilas, ze gdzies w UK chcecie zrobic sobie wakacje?

Ja nie mam zadnych planow narazie Do Polski bede musiala poleciec napewno, raczej w lato to zrobie, i moze pazdziernik/listopad gdzies w cieple kraje sie uda.... czas pokaze

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Patrzcie jak mi dobrze
2 godz. bez dzieci. Tż pojechał na siłkę, a Młodych odstawił do babci.
Cudownie