Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-09, 13:02   #869
thirky
on tired little feet

Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

Leżę i kwiczę. Umysłowy karton.

Dzięki temu tej myśli nie ma. Nie może być tej myśli, kiedy wiesz, że już teraz masz odrobinkę za dużego. Nie da się myśleć jednocześnie "boże, jakiego ja mam małego, żałość" i "chciałbym mieć trochę mniejszego, by jej nie bolało, tylko była czysta przyjemność".
Gościu, TY NIE MASZ ODROBINKĘ ZA DUŻEGO, mówię ci setny raz, że nawet 10 cm penis (kredka/ wykałaczka) by obtarł. Jakbyś miał odrobinkę mniejszego to też byś obtarł.

. Zev też pewnie nie wierzył, że swoim rozmiarem jest w stanie sprawić ból, bo jak to tak to, skoro ugandy wchodzą i arbuzy?"

Co ty się tak jarasz tym bólem? Dopuść do tego łebka że ktoś może być zadowolony z siebie nie myśląc o tym czy sprawia swoim penisem ból czy nie. Tak, teraz jak Zev uwierzył że jest w stanie sprawić ból to jego życie stało się piękniejsze

Normalna osoba wyciągnęłaby wnioski, że TAK i TAK.
To dlaczego nie napisałeś że nic tak nie leczy kompleksów jak partnerka która po seksie jest wniebowzięta i zmęczona z nadmiaru rozkoszy? Która ci mówi że było wspaniale? To bym była w stanie zrozumieć ale nie, ty od razu przytoczyłeś ból jako argument, pomijam fakt że tym kobietom mogło być nieprzyjemnie i to że są obtarte nie ma nic do rzeczy.

To co piszesz jest obrzydliwe, oby z dala od takich osobników.

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Vallarr Pokaż wiadomość
Nieprawda. znowu ściemniasz, żebym wyszedł na kretyna. Nie zalecałem. Nie było "idź spraw ból, będzie ci fajnie".
Było. Napisałeś NIC TAK NIE LECZY KOMPLEKSÓW JAK KOBIETA KTÓRĄ BOLI.
Nie będę używać epitetów bo nie chcę punktów ani bana dostać, ale weź się zastanów trochę.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując