Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpnióweczki 2016! Część II.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-09, 13:25   #291
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Ja jestem -3kg, co śmieszniejsze zdążyłam przytyć 1,2 i znowu spadło

Nie no, muszę znaleźć Bavarie!

Baaardzo dużo kobiet chudnie w pierwszym trymestrze Jeśli wyniki masz prawidłowe, maluch rozwija się prawidłowo to się nie ma co przejmować Nadrobisz potem

A w domu też się ważysz? Takie mało miarodajne ważenie się w ciuchach i ciągle na innej wadze Moja koleżanka z pracy mi ufa i pyta ile aktualnie ważę

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Też mi się tak wydaję

Kurcze, aż tak Mi po 20 stycznia zus przejął wypłacanie i jestem ciekawa kiedy dostanę pieniądze. Teraz dostanę za 3 tygodnie, bo na tyle dostałam zwolnienie. Może przedzwoń?
To lepiej chyba zadzwonić do zakładu pracy - dodzwonienie się do ZUS graniczy z cudem. Czasem muszę w pracy zadzwonić i wiszę na słuchawce po 30 min (oczywiście melodyjka i licznik bije), po czym i tak mnie rozłącza albo łączy z panią, która nie wie i każe dzwonić do kogo innego nienawidzę ZUS-u.

U mnie w pracy cały czas wypłaca mi kasę pracodawca, a potem rozliczają się z ZUSem. Są chyba jakieś regulacje odnośnie tego, ile firma zatrudnia osób, ale kompletnie się na tym nie znam. Afryga mi coś kiedyś tłumaczyła, ale już jej u nas nie ma ... Może priv do niej? Albo zapytać w kadrach