HEJ HEJ
Zdrówka wszystkim chorowitkom. u nas lepiej. Ja kończę się kurować, ale idzie ku dobremu

Jednak medycyna naturalna to jest to! Trwa to dłużej, ale jednak bez pakowania w siebie chemii.
Migacz- ja też polecam dietę Dąbrowskiej. Jesteś tydzień, dwa na takim maksymalnym oczyszczaniu... moja mama stosuje taki post leczniczy zawsze na wiosnę i latem

i czuje się fantastycznie po tym
Ja jak na razie jestem zadowolona z tego jak się czuję po witaminie D, i po chlorelli. Oczywiście dieta to podstawa. dzis do pracy wzięłam zielony koktajl, i zupę z cieciorki

wyszła pyszna
Arletko- znajdź choć chwilkę w ciągu dnia, na odpoczynek

na razie i tak chyba nie masz jakichś jazd odnośnie wymiotów co??
Ruda- wariat! ale jak widze tych zapaleńców to coś w tym musi być- biegaja i w mróz i w upały i zimą i latem... uzaleznienie i tyle
Iza- co się dzieje? Nie doczytałam, Dominik tez chory??
Super, że udało się spa domowe
Yss- ale super takie weekendy! Też bym gdzies wyjechała, tak dawno nie spędzaliśmy czasu tylko we dwoje, nawet wieczorów wspólnych ostatnio brak
Lecę zmywac kwasy, od weekendu przerzucam się na glikolowy ale 30%, bo ten 15% juz nie daje widocznych efektów, a tu zaraz ciepło bedize i koniec zabawy z kwasami

Dziś przyszło zamówienie z gemini, oprócz wiamin, i niezbednych rzeczy przyszedł mój ulubiony filtr, i krem na noc bogaty odzywczy

więc idę udaję się w stronę łazienki
Ściskam, mocno mocno

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------
Jak słodko

Jakie te maluszki się rozwijaja w szybkim tempie

Ja daję devikap właśnie. Biorę receptę na 4 opakowania i mam zapas na dłużej

bez recepty wychodzą drożej chyba