2016-02-09, 22:37
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016-część VII ♥ Wody płyną, czop odchodzi-w końcu luty-pora rod
Cytat:
Napisane przez zonameza90
Cześć Wam. Jednak cesarka to zło 😢 jestem 24 godziny po i fakt bez przeciwbólowych ale chyba nie wytrzymam i pójdę po coś... Rano wstalam i w miarę ok ale jak położyłam się później żeby się zdrzemnąć to nie dałam rady się podnieść.... Mały rekompensuje ból, ładnie ciąga cyca, na brak pokarmu nie muszę narzekać ale szwy ciągną jak cho.lera.😡 Chodzę jak 90letnia staruszka i boję się położyć, żeby w miarę szybko zareagować jak zacznie płakać... Ehhh uroki cc
A co do wagi to ja 30 do przodu a teraz nie ważyłam się ale brzuch mam jak w 7 miesiącu 😢
|
Ja też wczoraj umieralam ale dziś jest o niebo lepiej. Byle tak dalej.
Mam dobre wieści o 18 wzięli krew małego na badania i pani przyszła i mówi że jest ok ten sam wynik co pierwszego dnia widocznie ten z wczoraj wyszedł zafalszowany. I uwaga mam siare cyce twarde i pokarmoilam małego załapał na nakleladce a potem laktatorem odciagnelam 10ml i pani strzykawka dokarmila i śpi i za 2.5 h znów karmienie. Ciesze się ze juz do przodu oby na wadze przybrał.
A ja dalej żadnego baczka ;-P niech mi dadzą jeść! !!
---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------
Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28
Cześć mamusie znalazłam chwile wiec zdam krótko relacje z mojego porodu. O 17 zaczęły mi sie sączyć wody na IP byliśmy lekko po 21 , o 22 dopiero zaczęły sie skurcze ale w miarę lekkie. Zrobili mi usg wyszło ze mały ma 3900. Mojej poloznej nie było dopiero przyjechała po 24 , zajęła sie mną chwilowo jej koleżanka. Porod oceniam jako bardzo lekki i szybki bólu było moze całe 2 h, cały czas skakałam na piłce by jednak uśmierzyć bol. 24.30 było juz 4 cm i od razu dostałam zzo. O 2.40 był znami Wiktor wszystko szybko sie potoczyło i bezboleśnie bo jeszcze zzo trzymało.jeden mały szew. Warto było jednak te 1500 zapłacić
|
Gratulacje!!! Szybkiego powrotu do zdrowia!
07.02.2016
|
|
|