Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - maseczka Henna Treatment WAX -wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-17, 06:38   #2015
ajolka
Raczkowanie

GG do ajolka Send a message via Skype™ to ajolka
Dot.: WAX - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez witaminka Pokaż wiadomość
uzywam waxa od miesiaca co 2-3 ddni czasem co 4 i musze przyznac ze rosna szybciej wlosy!! mam krecone i zawsze 2x dluzej rosly bo sie skrecaly i nie bylo tak widac a teraz widac nawet jak sie skreca ze podrosly mialam wlosy znoszczone farba a teraz po pierwszym nawet uzyciu sie blyszcza ! sa miekkie a co do wypadania hmm narazie nie widze efektow jak splukuje wlosy to itak pelno ich leci z woda juz mi sie konczy jest bardzo nie wydajny i zastanawiam sie czy znow go kupic czy teraz moze cos innego ..

Witaminko jeżeli mogę jeszcze coś polecić bo ja właśnie miałam rok temu ze nic mi nie pomagało.....znalazłam ostani ratunek dla moich włosów ,kupiłam i praktycznie od zaraz z wypadaniem było koniec...płyn nazywa się loxon 2% wiem że jest też silniejszy ale mnie pomogł ten ,koszt rok temu o ile dobrze pamietam 26 złoty....płyn się wciera w skore głowy.....wyprobuj bo naprawdę warto,a jak nawet to Ci nie pomoże to już tylko lekarz))
ajolka jest offline Zgłoś do moderatora