Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - duzy problem ..0 seksu..:/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-17, 07:37   #1
poula19
Raczkowanie

duzy problem ..0 seksu..:/

Witam wizażanki...

Mam ot taki problem...

W wakacje zdecydowałam się na tabletki antykoncepcyjne. lekarz przepisał mi Mercilon. Nie zauważylam zadnych skutków ubocznych... czułam się swietnie, miesiacka była bezbolesna.. ale.. no własnie ..ochoty na seks w ogole nie mialam i TŻ zadnym sposobem nie mogł mnie rozpalić ... żadnym ... ( do momętu brania tabletek nie musiał mnie rozpalać.. bardzo często mialam ochote na seks bez jego incjatywy) wiec seksu nie było... probowalismy nie raz.. ale konczylo sie zanim sie cokolwiek zaczeło... ze wzgledu na ból. Postanowiłam zmienic tabletki gdyż pomyslalam ze pewnie tamte maja za duzo ktoregos hormonu. Lekarz stwierdzil ze to nie wina tabletek, ( nawet mnie nie zbadał) i polecił kupno nawilżaczy (zeli itp) na moja proźbę przepisał inne - cielest. Po ktorym czułam sie duzo gorzej ale problem nadal nie zniknął. tabletki przestałam brac miesiąc temu.. myślałam ze wszystko wróci do normy... ale niestety nie.. :/ co prawda przez ten miesiąc kochaliśmy się z chłopakiem 2 razy ale żadnej przyjemności nie mialam nie wspominając o orgaźmie.. Dziewczyny myslicie ze to wina hormonów ? Wiem powinnam sie przebadać.. wybieram sie ale niestety narazie z finansami u mnie krucho a przychodnie publiczną i niemiłego lekarza wole omijać jak największym łukiem.

poula19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując