Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-10, 10:07   #435
kamilamimila
Wtajemniczenie

Dot.: Dr Przybycień - starania o dziecko z jego pomocą cz.4

cz
Cytat:
Napisane przez gigula86 Pokaż wiadomość
Kamila mój mąż ma transolakcje i okazało się ze jego kuzyn i kuzynka maja taka sama i oni maja zdrowe dzieci ale nie obyło się bez problemów bo nie dość że długo się starali to były poronienia.
Czyli wszyscy maja ta sama translokacjevw rodzinie?A ile jest przy niej % na urodzenie zdrowego dziecka i jaka to translokacja?Ja mam nadzieję,ze niepotrzebnie o tym mysle i ze mam dobry kariotyp,bo gdyby nie to ta moja pierwsza ciaza,id pierwszego strzalu i zupełnie bezproblemowa,ani jednego plamienia,plus calkiem zdrowe dziecko,bylyby cudem ale pewnie jest to możliwe,to moze przed kolejnym in vitro,dla swietego spokoju,powinnam swoj kariotyp zbadać...Pogadam o tym jeszcze z Dr,na wizycie w srode za tydzień.
04.2008 ciaza naturalna, 12.2008 narodziny zdrowej Córci,starania od 09.2013,hsg,laparoskopia, 3 inseminacje,06.2015 IVF-nieudane,07.2015 - 2 IVF-udane,obumarcie ciazy w 7 t,maj 2015-3 IVF i badanie zarodków PGS,mrozaczki czekaja na lepsze czasy
kamilamimila jest offline Zgłoś do moderatora