Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-17, 15:37   #4533
ja22
Zadomowienie

GG do ja22
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
ja22 no ja tez mysle ze nie warto placic 300 zl w zasadzie za to samo... ja22 a powiedz mi czy jak chodzilas do ginka to on ci naciskal brzuch przy badaniu?? bo mi naciskala kobietka twierdzac ze musi sprawdzic gdzie jest dno macicy... nie jest to bolesne tylko tak sie zastanwialam bo tamten lekarz mi nigdy brzucha nie naciskal hmm....
Zawsze lekarz naciska mi na brzuszek. Musi zbadać tak jak Twoja pani doktor mówi dno macicy i wogole sprawdzić czy brzuszek nie jest twardy. Ostatnio musiałam się troche rozlużnić bo miałam napiety brzuszek i lekarz miał troszkę problem z badaniem.
Ta pani doktor napewno jest dobra iw ie co robi. Nigdzie nie jest powiedziane ze prywatnie znaczy lepiej.

Moja mama pracuje w sluzbie zdrowia i nawet nie chciala bys wiedziec jak oni widza pacjentów.
Nie mowie że wszyscy.
Znam dziewczyne która chodziła prywatnie i ten sam gin. odbierał jej poród. jak wyszła do domu ze szpitala to na drugi dzień wróciła bo okazało się że zostawił jej pół łożyska
Męki przechodziła jak ja potem przez pare dni codziennie czyścili.
Teraz w szpitalu jest dziewczyna 25 lat urodzila trojaczki i to w prywatnym szpitalu. teraz lezy w panstwowym na intensywnej terapi i walczy o zycie bo dokladnie jej nie wyczyscili
Mówie to nie dotyczy wszystkich.
Nie chce nikogo straszyc, bo wiadmomo porod mnie tez czeka ale wychodze z zalozenia ze co ma byc to bedzie i pieniadze tutaj za wiele nie dają. To takie moje zdanie