Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-17, 23:49   #635
Nela85
Raczkowanie

Lokalizacja: Oslo, Pobierowo, Szczecin, Poznań - już sama nie wiem gdzie mieszkam ...
GG do Nela85 Send a message via Skype™ to Nela85
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż ! - cz. II

Animator masz ode mnie wielkie Dziękuję za te informacje !!! Ach i przypomniałeś mi, że wciąż miałam w profilu Oslo, a tymczasem wróciłam już do Polski i studiuję w Poznaniu. Jednakże często jestem w Szczecinie i w Pobierowie - mój dom
Ja też mam nadzieję, że się spotkamy, nie tylko nasza mała rodzinka Milanzi Mumba ale większość z nas, z forum. Czytałam o tym spotkaniu w Warszawie, ale nie mogę przyjechać, strasznie żałuję i bardzo bym chciała - bo w ogóle sama rzuciłam kiedyś ten pomysł.
Mam jednak nadzieję, że to spotkanie tylko bardziej nas, teraz Was zwiąże i wkrótce będzie następne.

Mam tylko troche wątpliwości - siedzę i myślę, porównuję zdjęcia i potrzebuję rozwiania wątpliwości - Animatorze szczególnie przez Ciebie, bo Ty wiesz najwięcej o tych zdjęciach. Czy mój Kennedy jest tylko na tym zdjęciu gdzie jest ich trójka z mamą (swoją drogą piękne zdjęcie) i wtedy rozumiem że Kenneduś to ten średni, prawda ?
Czy jest Twoim zdaniem na którymś z pozostałych?

Byłabym Ci baardzo wdzięczna (właściwie już jestem, bo już się sporo dowiedziałam gdybyś rozwiał moje wątpliwości do końca.
I ile stawiasz, że Kennedy ma latek ? Jeśli Jackson 11, to Kennedy 5, 6 ?

Buziaki dla wszystkich na dobranoc
Nela85 jest offline Zgłoś do moderatora