Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lumpeksy, ciuchlandy III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-18, 05:26   #295
malgosinka
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malgosinka
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy III

Cytat:
Napisane przez di_86 Pokaż wiadomość
A ja pytałam wcześniej o lumpki w Olsztynie i w końcu się wybrałam z koleżanką niestety dzisiaj dopiero po 15, czyli późno, ale miałyśmy zajęcia do tej pory :/ Ja dopiero zaczynam, ale jak się naoglądałam co za cudeńka przynosicie i w jakim tempie wątek się rozrasta, to postanowiłam, że częściej będę chodzić na lumpki
Oto co upolowałam (żadnych rewelacji się nie spodziewałam, ale jestem zadowolona, chociaż znajoma więcej rzeczy znalazła dla siebie, może dlatego że mamy zupełnie odmienne style ):
1. czerwona bluzeczka Nikka 16 zł (troszkę dużo, ale podobała mi się tylko te sznureczki muszę zawiązać na kokardki)
2. niebieski krótki sweterek 6,50 zł (chcę wymienić guziczki na inny kolor, co o tym sądzicie?)
Czerwona bluzeczka jest urocza, co do tej drugiej, to ja bym zostawiła te guziki, bo jak dla mnie fajnie wyglądają, ale oczywiście, jak zmienisz, to też będzie okej

Cytat:
Napisane przez Mags1983 Pokaż wiadomość
Dodaje zaległ zdjęciedzisiejszeg sweterka i jeszcze po południu kupilam u siebie w lumpku żakiet H&M w kolorze fuksji za 14zł Ale teraz mi się wyaje lekko przycasny jak tak w nim siedzę . Sprawa do przemyslenia, ew. będzie all
Ech, znów fuksja Śliczny żakiecik.

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
No i wkońcu dodaje fotki bo coś komputer mi szwankuje
Opisywane pare postów wcześniej
Zazdroszczę torby Śliczne polo w paseczki - kolor bardzo mi się podoba

farfalla