2007-10-18, 05:26
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lumpeksy, ciuchlandy III
Cytat:
Napisane przez di_86
A ja pytałam wcześniej o lumpki w Olsztynie i w końcu się wybrałam z koleżanką  niestety dzisiaj dopiero po 15, czyli późno, ale miałyśmy zajęcia do tej pory :/ Ja dopiero zaczynam, ale jak się naoglądałam co za cudeńka przynosicie  i w jakim tempie wątek się rozrasta, to postanowiłam, że częściej będę chodzić na lumpki 
Oto co upolowałam (żadnych rewelacji się nie spodziewałam, ale jestem zadowolona, chociaż znajoma więcej rzeczy znalazła dla siebie, może dlatego że mamy zupełnie odmienne style  ):
1. czerwona bluzeczka Nikka 16 zł (troszkę dużo, ale podobała mi się  tylko te sznureczki muszę zawiązać na kokardki)
2. niebieski krótki sweterek 6,50 zł (chcę wymienić guziczki na inny kolor, co o tym sądzicie?)
|
Czerwona bluzeczka jest urocza, co do tej drugiej, to ja bym zostawiła te guziki, bo jak dla mnie fajnie wyglądają, ale oczywiście, jak zmienisz, to też będzie okej
Cytat:
Napisane przez Mags1983
Dodaje zaległ zdjęciedzisiejszeg sweterka i jeszcze po południu kupilam u siebie w lumpku żakiet H&M w kolorze fuksji  za 14zł  Ale teraz mi się wyaje lekko przycasny jak tak w nim siedzę . Sprawa do przemyslenia, ew. będzie all 
|
Ech, znów fuksja Śliczny żakiecik.
Cytat:
Napisane przez wykrasana
No i wkońcu dodaje fotki bo coś komputer mi szwankuje 
Opisywane pare postów wcześniej 
|
Zazdroszczę torby Śliczne polo w paseczki - kolor bardzo mi się podoba 
farfalla
|
|
|