2016-02-11, 18:25
|
|
|
Matka Smoka
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Cytat:
Napisane przez kropcia007
Ja polecam sałatkę rukola na to plastry pieczonego buraka, ser kozi, prażone migdały i ewentualnie granat [emoji173]
|
Znam, uwielbiam też. Czasem podmieniam kozi na fetę, a raz nie miałam granata i dałam kawąłki pomarańczy - też pycha.
Cytat:
Napisane przez Polinezyjka
|
Ta, w której będzie dzieciństwo Voldemorta? Bo tylko o tym słyszałam, już dawno zresztą. Nie będzie aż tak fajna, nie ruszyło mnie to.
A tak w ogóle to ja jestem oficjalny mgr z HP Więc czytałam pierdyliard razy, z czego raz również po francusku.
Cytat:
Napisane przez kropcia007
Moj tz interesuje sie tematem i wszystko wiem od niego.
Ineso tak powyżej zalecanego poziomu. Tylko te " zalecane" poziomy to tez o kant d... rozbic jeśli wiesz o czym mowię [emoji6] mam trochę inne podejście do tematu niz większość. I nikogo nie będę przekonywała każdy postępuje jak chce. Niektórzy robia tak jak poleca jakiś tam instytut zdrowia a inni czyt. ja kopia głębiej i szukają innych alternatyw i faktów badań itd
|
Rozumiem, też dużo czytam w alternatywnych źródłach, tylko tam czasem też przegięcie w drugą stronę. Akurat dopytuję o to, bo u nas oficjalnie to bardzo mało się mówi o tym problemie, więc mam wrażenie że właśnie nikt nie wie ile powinno być, stąd moja obawa żeby też za
dużo nie było. Aczkolwiek patrząc na reklamy tv tego sezonu - suplementacja tego robi się ,,na czasie".
|
|
|