Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filtry ochronne - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-30, 21:48   #260
lalesia
Zakorzenienie

GG do lalesia
Dot.: Filtry na lato...

Czesc kochane dziewczynki, ale sie za Wami stesknilam wlasnie wrocilam z horwacji i chcialam sie na wstepie podzielic moja opinia na temat filtrow Erisa Lirene. A moim skromnym zdaniem sa one naprawde swietne 61 stosowalam na twarz (mam idalnie biala, glupio sie odcina od reszty ale mowi sie trudno ) no i w pozniejszym etapie rowniez na reszte ciala bo coprawda skora nie zaczerwinila sie nai troche czyli sie nie poparzylam ale zaczely mi sie robic pieprzyki przy smarowaniu UV 23 a moze to tylko taka moja obsesja?! W kazdym badz razie dopatrzylam sie kilku nowych na rekach i ramionach (przynajmniej wydaje mi sie ze sa nowe), w zasadzie wygladaja jak piegi tyle ze sa na rekach nie wiecie moze czy to zniknie samo (tak jak znikaja mi piegi z twarzy) czy tez bede musiala podzialac na nie laserem (no i przy okazji na kilka starych, bardziej widocznych)? Ale podsumowujac naprawde filtry lirene sa dobre, mialam porownanie z dax cosmetics ktorych uzywala moja mam a ktore naprawde wcale nie dzialaly, cala sie poparzyla i schodzi jej skora
lalesia jest offline Zgłoś do moderatora