Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sześćdziesiątki z plusem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-19, 07:25   #4080
starsza pani
Zadomowienie

Dot.: sześćdziesiątki z plusem

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Trochę mi ulżyło, przyznaję.

Odpisałam na Twoje PW.

Tak jest! Wedle rozkazu!
Obiecuję nie dać się trafić.
A mnie nie ulżyło nic a nic.Zachodzę w głowę jak ten tekst mógł się znależć w moim poście i nie znajduję odpowiedzi.Bo napewno nie ja go napisalam.Przecież to byłoby bez sensu, obok żartobliwego tekstu,obrażać Osobę do której go kieruję.Wyobrażam sobie jak poczuła się Sabbath .Ja od wczoraj,od czasu interwencji Luby (jeszcze raz dziekuję) nie mogę dojśc do siebie.Sabbath,tylko Cię ściskam,tylko caluje,tylko zapewniam o wielkiej sympatii i nic białym tekstem.Przykro mi,naprawdę przykro.
Cytat:
Napisane przez sr.johanna Pokaż wiadomość
Szpiegu....wspolczuje....czy ty zawsze musisz miec takiego pecha?????????????Jakos wszystko co zle,garnie do ciebiePozbadz sie tego......Zycze wszystkiego naj................
Tak,rzeczywiście Aniu,nie masz szczęścia.Ja bym jeszcze powalczyła.Może interweniować u jednostki nadrzędnej tej szkoły o zwrot pieniędzy,zagrozić(i zrealizować),że opiszesz ich machlojki w prasie.
Cytat:
Napisane przez Alketa Pokaż wiadomość
Witajcie
Pozdrawiam cieplutko.....nasrtój mam jaki mam....ciężko mi!!!!!!
Dzięki za wsparcie....jesteście Kochane!!!!!!
Alketko,żebym oprócz wsparcia umiała coś pomóc.A tak,to tylko czcze słowa.Może zalatwiłabyś sobie jakieś sanatorium,oderwała się od szarej rzeczywistości,zawiązala nowe znajomości a przy okazji odpoczęła.Bardzo mocno Cię całuję

Za oknem deszcz pada,deszcz pada jesienny.To nic,aby do wiosny.A w niedzielę "idziemy do lokalu"?.Czy wiecie,że mój Syn specjalnie,tylko na wybory przyjeżdza do Warszawy z Poznania.Zupełny wariat.Wyda pieniądze na pociąg,zarwie dzień wolny od pracy ,aby zrealizowac hasło
"Zmień kraj". Optymista????