Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Celina Fever, Joop, Lolita, Innocent, "biala" czekoladka Bourjois, Clinique, Nuxe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-19, 11:59   #1
Dorota-Coco
Zakorzenienie

Przekupka: 288 pkt / 100% pozyt.

Celina Fever, Joop, Lolita, Innocent, "biala" czekoladka Bourjois, Clinique, Nuxe

nieaktualne

Celine Fever 80/100ml EDP (z tylu falkonu wypisane nuty zapachowe)
Zapach zdecydowanie jesieno-zimowy. Niektorym kojarzy sie z Code Armani, mnie zas przypomina nieco Hypnotic Poison Diora, choc wedlug mnie zdecydowanie bardziej bogatsza jest w Fever niz w HP wanilia... nieaktualne-wymienione z iona na NU
Tu troche wiecej:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12536

Lolita Lempicka EDP 20/50ml- wymienione z Lunka

Jette by Night Joop 40/50ml kartonik

Angel Innocent "rozowy" polowa z 75ml- wymienione z Lunka

Dokladam: Color focus cien Lancome, arktyczny niebieski, nowy w kartoniku, mazniety dla testow.

Paleta do makijazu Markwins The Color Institute.
Naprawde spora (5cm/7cm) z lusterkiem i pedzlem. Kupiona pare dni temu w Douglasie, raz testowana.
Kolory satynowo-perlowe: lososiowo-rozowy, braz, zloty braz, oliwkowy, bezowy. Moga sluzyc jak brazer badz/i cienie.

nieaktualne.

Bourjois "biala" czekoladka.
Prasowany puder brazujaco-rozswietlajacy, niedostepna jeszcze w Polsce wersja dla jasnolicych badz blondynek. Cudnie pachnie pralinkami i biala czekolada
Ubytek niewidoczny-uzyta kilkukrotnie

Puder sypki KWC Clinique blanded brush and powder 04 transaprency.
Z ogromniastego 35 gr pudla ubytek nie wiecej niz 15/20%, brak pedzelka.
Wedlug mnie to jeden z najlepszych pudrow matujacych, moja przetluszczajaca facjate ujarzmil na dobrych pare godzin.
wymienione z marea

Edytowane przez Dorota-Coco
Czas edycji: 2007-11-06 o 15:35
Dorota-Coco jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując