Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gruszki, śliwki do koszyka a wrześniówkom czas umyka! Wrzesień 2016
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-13, 17:33   #654
daryska
Raczkowanie

Dot.: Gruszki, sliwki do koszyka a wrzesniowkom czas umyka! Wrzesien 2016

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Daryska, nie możecie wciskać gości na sile i co gorsza zakładać ze nie przyjdą. Będzie ciasno, duszno i gorąco a ustawienie stołów stanie się problematyczne. jeśli jeszcze nie wyslaliscie zaproszeń to radziłabym przeanalizować jeszxze raz listę gości. My planujemy wesele na max 100 osób, na salę wejdzie więcej ale chcemy trzymać się założonego planu bo zapraszać gości można w nieskończoność a i tak kogoś się pominie. Nie wiem też jak twoi rodzice podchodzą do kwestii zapraszania gości i tego kogo zaprosić. U mnie z rodziny będzie mniejszość, większość to przyjaciele rodziców których traktuje jak rodzinę i moi znajomi. Moi rodzice na szczęście wychodzą z założenia że nie ma sensu zapraszać piątej wody po kisielu albo kogoś kogo widziałam raz w życiu np tylko dlatego "ze wypada". Wobec czego odpada mi problem zbyt dużej ilości gości
no u nas też będzie dużo przyjaciół od str rodziców i moich przyjaciół, ale problem z rodziną nie zginie,bo jednak chcą dużo prosić. tzn dużo nie dużo, ale jak już tych co chcą to trochę tego wyszło.. będziemy jeszcze myśleć przed kupnem zaproszeń..
Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
Limonką gratulacje co do sukni

My chcemy zaproszenia za 3,70zl
nam zaproszenia za 3.50 i 3.70 się podobaja, któreś z tych wybierzemy
Tylko jak próbki zamawiałam to były za 3.70 a teraz na stronie widziałam cenę 3.90....

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
Proszę nasz typ to to w lewym górnym rogu, moim rodzicom podoba się to prawym górnym
nam próbka bardzo podobna przyszła do tego co jest na dole po lewo i też się podoba
daryska jest offline Zgłoś do moderatora