Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rosyjskie kosmetyki do pielęgnacji twarzy i ciała
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-13, 18:39   #131
201607111040
Konto usunięte

Dot.: Rosyjskie kosmetyki do pielęgnacji twarzy i ciała

Cytat:
Napisane przez chimay Pokaż wiadomość
Cen nie porównywałam, ale na pewno masz rację, że miałoby to szansę w sklepie z bardziej zróżnicowanym asortymentem, nie tylko samymi rosyjskimi kosmetykami. Albo jakieś stoisko w galerii handlowej.

Ja swego czasu trochę się rozczarowałam rosyjskimi kosmetykami, co wynikało chyba ze zbyt dużych oczekiwań w stosunku do nich, które z kolei wynikały z tych ochów i achów na blogach i wizażu. Działanie wszystkich tych produktów, które miałam oceniam jako poprawne, a eko składy nie są dla mnie żadną wielką zaletą, jeśli nie przekłada się to na efekty, bo to głównie za nie oceniam kosmetyk.
Teraz planuję kupić jakiś tonik, masło daurskie Natura Siberica, emulsję kawiorową Natura Siberica, masło białoruskiego Liv Delano. Naszło mnie na wschodnie kosmetyki chyba głównie z rozczarowania niemieckimi, bo niemieckie eko w porównaniu z rosyjskim jest dla mnie po prostu w większości nie do zdzierżenia.
Ja rosyjskimi kosmetykami jestem zachwycona jesli chodzi o wlosy. Uzywam praktycznie tylko rosyjskich.
Do twarzy jakos zaden mnie na razie nie zachwycil. Moze jedynie serum Babuszki Agafi do 35 r. z, ale w nim wkurza mnie jego aplikator. Zawsze jest do bani.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując