|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LIX
snad drapiącej się kothy 
Cytat:
Napisane przez Betty83

padam na pysk
pierwszy dzień sama na zmianie i spontaniczna stypa się trafiła...
jestem w szoku, że tyle ogarnęłam
kierowniczka też, jak zobaczyła utarg
wpadły i pochwały i bonusy
ja go chyba jeszcze trochę mam w szafce. prezent od byłej niedoszłej teściowej
|
1.
2,ja mam prawie całą 125 
Cytat:
Napisane przez rachell111
No nie wiem ile, albowiem można zjeść mało i spalić. Przeż nie jem całej porcji na raz. Ja mam to na kilka dni, nawet teraz zrobię z 10 dag, bo połowę rozczęstowałam. Tłuszcz z orzechów zdrowy, można se zrobić bez masła, z jakimś olejem etc. Na bank mniej idzie w dupsko niż po gotowcach lub kawałku jakiegokolwiek ciasta W zasadzie niskie IG jakby masło odjąć. Dla mnie to jest smakowe niebo.
Znad próby ratowania własnego lapka, tzn oddam do diagnozy do serwisu, bo mimo wszystko nowy zakup to jak mokrą szmatą w pysk.
Grzeje się, parzy, went nie rusza - drga, ale nie umie ruszyć, i kompikos się wyłącza. Tyle widzimy, a co ową sytuację powoduje, to już za wysokie progi.
Niby podejrzana grafika, ale to już zostawię macherom, no trudno.
|
1.jak dobre nie da się zjeść mało 
2.
Cytat:
Napisane przez Maja102
U mnie nie ma czegos takiego jak zjeść malo
Jak cos mi smakuje to jem dopóki się nie skończy
Za to po tygodniu na jaglance zamiast pól kilo mniej to jest półtorej kilo mniej Ogólnie od kiedy (z powodu stopy) przestalam zasuwać na skakance a ćwiczę tylko z Mel B to waga nagle leci w dół, widac jak ćwiczyłam i jedno i drugie to za dużo spalałam i metabolizm stal
Za to faceci tak się pchali, ze miałam dosyć. Tańczyć -pchają się do tańca. Stanąć pod ściana "a czemu nie tańczysz?" Itp
A im bardziej miałam naburmuszona minę tym bardziej się pchali. Nie ogarniam facetów
|
1. 
2. 
3.a mówiłam kiedyś - im bardziej widać że Ci zwisają, tym bardziej się pchają instynkt zdobywcy czy co 
Cytat:
Napisane przez Betty83
wczoraj stypa, a dziś sie wszyscy zareczaja... Nie wiem co gorsze
|

Cytat:
Napisane przez aileenn
Macham znad poćwiczenia sobie rano - zaczynam już czuć ponoć największy mięsień w ciele człowieka - cudowne uczucie
Ojć, ja utknęłam na 250...
Co nie zmienia faktu, że wielbię Avignon
|
1.któren 
2.ja też wielbię a mam tylko troszkę w odlewce 
Cytat:
Napisane przez rachell111
Znad braku auta, braku laptopa, braku earl greya oraz próby nie załamania się
Robię ponownie casting na earl greya - jesli nie Ahmad to co? Znudził nam się, a Dilmah już dawno mi nie smakuje, Twinnings też, ale ten Lady, co brać? Jest na sali jakiś smakosz INTENSYWNEGO smaku bergamoty w herbacie? Będę klikać sieciuniowo of kors jako i przyprawy. Liptonów nie pijemy Wolę już Tesco
|
1.
2.http://demmers.pl/pol_m_HERBATY_-Cza...tkami-149.html
Cytat:
Napisane przez Corii
Snat dalszego braku auta (juz połtora miecha w warsztacie). fffcurwa na denta i bezradnosci oraz domowej produkcji roladek wieprzowych nadziewanych warzywami, a i jeszcze snad niuchania Avignonu na łapie, który na mój nastrój pasuje akurat
Auto miało wymieniany cały silnik, juz poskładali do kupy jeszcze tylko wymiana czegos tam i w poniedziałek ponic auto do odbioru na chodzie. Coz tego, jak tzra je sprzedac teraz. I tylko 2 weeki jeżdzenia, bo dotad wazne ubezpieczenie, a nie przedłuzałam wiedzac ze pdo młotek idzie. Trza szukac nowego dupowózka i sponsora tyz, bo w totka nie wygrałam
Co do denta, to koronki dopasował, przykleil tymczasowo abym stwierdziła czy ok czy poprawki i ...odkleiły sie wczoraj wieczorem, a dent dopiero w poniedziałek na chodzie Ja juz mam dosc tych perypetii, chyba wole bez zebów ale szczesliwa
Zas co do ruladek, to przesadziłąm z musztarda Dijon jak dzika za to mezu zachwycony bo uwielbia takie ostre.
Jak nie bedę miec Avignonu to sie pochlastam, to jest to! I pomyslec, ze jak bylam mala i czułam taki zapach w kosciele to było mi autentycznie niedobrze i chciałam zwiewac gdzie pieprz rosnie
|
też bym się pochlastała bez Avignonu , a z drugiej strony mam ochotę się pochlastać jak cenę widzę  
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P. 
|