2016-02-14, 11:24
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Cytat:
Napisane przez tabaska25
Od kilku dni tak fajnie spalam i dzisiaj znowu o 4 sie obudzilam i oczy jak pingpongi ehh czy ktos jeszcze poza mna dpac w niedziele nie moze?
|
moj syn z reszta nie tylko w niedziele... ale nie narzekam. syn kolezanki, ktory jest w tym samym wieku co moj, jakos tak juz od zawsze ma, ze wstaje czesto juz o 4tej... po 6tej to mu sie nie zdarza w ogole do tego ona ma jeszcze mlodszego bobasa i ten z kolei wieczorem urzeduje i no... dziewczyna jak przespi 5h (z przerwa na odciaganie mleka) to jest przeszczesliwa 
moj mlody to przytulas straszny... probuje jakos go przekonac, zeby zasypial troszke bardziej samodzielnie, czyli jak np. siedze obok lozka, a nie leze z nim... no i wczoraj tak sie troche leglam na kanape obok... mowie mu, ze musi byc cicho, bo ja juz zasypiam... a ten zniosl sobie pelno zabawek, chowal pod koldre... potem cisza i otwieram jedno oko, a ten sie skrada w moja strone pyatam sie "co ty robisz?" a ten szepta"musze byc cicho" i zaraz potem szeptem dalej "ale chce byc przy tobie..." no i mnie rozmiekczyl... ech, chyba do 18tki bedzie z mamusia zasypial...
|
|
|