Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Łańcuszek z dużą nutką- poszukiwany :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-20, 13:20   #1
justysia274
Zadomowienie

GG do justysia274

Łańcuszek z dużą nutką- poszukiwany :)

Witam
Pisałam o tym ostatnio także w wątku oldschool'owym, ale uzyskałam tylko gdzie można kupić i prawdopodobna cena. Ale chciałam się upewnić i zapytać czy ktoś nie ma także fotki. Więc chodzi mi o to, że ostatnio jechałam w autobusie i pewna dziewczyna miała taki długi łańcuszek z taką dużą nutką. Nutka miała na oko ok. 7cm, 8 cm. Wysadzana była brylancikami malutkimi. Także szukałam na allegro, ale były tylko małe i nie o takie mi chodzi. Napisano mi, że są one w C&A, ale w Rybniku ich akurat nie było, albo po prostu zostały wykupione. aaa i podobno są za ok. 18 bądź 25 zł. Więc miałabym pytanko czy widzieliście te nutki, a może macie jakieś fotki, hmm bo jakby były to może poprosiłabym jakąś wizażankę o kupno mi tego wisiorka. Oczywiście wszystkie koszty pokryte. Tylko właściwie chciałabym się upewnić czy takowe są i czy o te dokładnie mi chodzi. Acha chodziło by mi o ten w kolorze srebrnym, ten łańcuszek (bo słyszałam także , że są też w złotym kolorze).
Pozdrawiam