Zielony korektor LRP, złoty olejek Nuxe, S. Hansen i inne
Mam na wymianę:
Zielony korektor LRP-użyty raz, kupiony w momencie małego kryzysu i konieczności użycia. Teraz leży i czeka na nową właścicielkę, której się przyda.
La Roche Posay, Hydraphase Texture Riche (Intensywnie nawilżający krem - konsystencja bogata), użyty kilka razy, kupiony jakiś tydzień temu, zupełnie mi nie odpowiada. -NIEAKTUALNE
Olejek Nuxe ze złotymi drobinkami, użyty minimalnie ze dwa razy, kupiony w sierpniu, buteleczka nadal prawie cała pełna.
Woda cytrusowo-bazyliowa Cool Citrus Basil (Bath&Body Works), z 236 ml (sic!) zostało 4/5.
Nabłyszczacz Sally Hansen Mega Shine (srebrna buteleczka), kupiony jakieś dwa miesiące temu, użyty ze dwa razy, zupełnie mi nie odpowiada.- NIEAKTUALNE
Czarny eyeliner Maybelline, malowałam się nim raz, drugi i za trzecim poddałam się.
6 jednodniowych soczewek kolorowych J&J 1 Day Acuvue Colours, kolor szary, BC 8,5, DIA 14,2, bez mocy (0), data ważności 11 2010. - NIEAKTUALNE
DESNUDA - z 40 ml zostało powyżej 25. Mam pędzelek, być może znajdzie się i kartonik.
CERRUTI IMAGE - z 75 ml zostało ponad 40 albo i więcej.
Edytowane przez omniama
Czas edycji: 2008-02-17 o 18:06
|