Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak wygląda wasze życie z ukochanym pod wspólnym dachem?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-15, 14:33   #1
martuska87
martuska877

Thumbs down

Jak wygląda wasze życie z ukochanym pod wspólnym dachem?

Witam chciałabym się czymś z wami podzielić od pewnego czasu zamieszkuje z narzeczonym w wynajętym mieszkaniu ale czuje jakbyśmy się coraz to bardziej od siebie oddalali.
Czy u was też tak życie codzienne wygląda?
U mnie jest mało uczuć seks może raz na tydzień/dwa tygodnie a przecież jeszcze dzieci nie mamy.Ja mam 29 lat on 32.
Czuje jakiś chłód i dystans.Ciągle mi mówi że tylko mi się tak wydaje.
I czy chce wpaść, dlatego unika zbliżeń.
Ciągle mnie krytykuje nie mówi mi komplementów bardziej gani niż chwali.Wczoraj w walentynki mi powiedział że mam ściągnąć te sukienkę bo wyglądam w niej jak stara babcia a wcześniej dal różę i piękny prezent, więc nie wiem czemu to robi?\
On jakby miał dwa oblicza.Czy tak ukochany postępuje?
Leże w nocy obok niego a on nic, jakbym nie istniała. A to boli.
Czuje wymuszenie gdy mnie całuje na dobranoc czy jak wraca z pracy?
Seks chciałby krótko nie lubi długo.
Kiedyś jezdzilismy gdzies razem odwiedzał moją rodzinę teraz nie.On zostaje w domu a ja jadę sama. Chce mnie odłączyć od mojej rodziny, uważa że ona jest winna wszytskiemu to że nic mnie nie nauczyli a to nie ich winna.Jestem chora .Mam braki.
Zaburzone myślenie. Ciągle mi gada jak ci nie pasuje to odejdz ja cię nie trzymam na siłę.
Tak jakby mu nie zależalo na mnie tylko na moich pieniądzach co placę za wynajem.
martuska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując