Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie i staraczki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-15, 19:06   #1285
meg252
Raczkowanie

Dot.: mamusie i staraczki

Wow podziwiam Cię Docik ze oddajesz Kamila do klubu na 7h dziennie pewnie wracasz do pracy ??My dziś byliśmy w przedszkolu córa szalała jak szalona jeszcze drzemki nie miała a tu już 19godzina...ostatnio śpi mi do 9 rano ale nadal śpi ze mną w łóżku tu się nic nie zmieniło. .

Co do wagi sprzed ciąży to u nie wszystko jest tak jak powinno tyłem większy ale mi tam pasi brzuch plaski a co do jedrnosci to nie zauwazylam zeby bylo gorzej od wrzesnia chcemy z m zapisac sie na silke ,być może za kilka lat zrobię sobie cycuszki 😀😊

Jak u mnie z cierpliwością hmmm nom jak wyprowadzi mnie z równowagi na spacerach to idzie do wózka i koniec popłacze smoka dam i luz..ale nie chce długo w wózku siedzieć chce chasac sobie...w domu też czasami mnie wyprowadza z równowagi najczęściej jej ustępuje niestety wiem ze tak nie powinno być ale jej ulegam. ..daruje jej wiele rzeczy bo jest mała ale z czasem powinno się to zmienić. .pierwszy ząbek to super...ja pamiętam ze był to ząbek u nas 31 dół a miała 5,5miesieczna..

W środę idę ja zaszczepić na ospę ja się zaszczepilam i wydałam 480zl masakra...
meg252 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując