2016-02-16, 07:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki 2016 <3
Cytat:
Napisane przez Samarinda
Ja też mam taką wyciskarkę, faktycznie jak się umyje natychmiast po użyciu zanim te farfocle zaschną, to szybciutko się myje.
Natalia pięknie 
|
Ale właśnie można robić w niej tylko soki z cytryny, pomarańczy, grejpfruta... Trochę mały wybór 
Wstaje rano a tu 20 stron w aplikacji do nadrobienia szalejecie
Wczoraj zostałam zjechana przez mamę i siostrę za to, że postanowiłam zostać w domu do końca ciąży. Wg nich później mnie zwolnia za to... Najlepsze jest to, że szef obiecał mi ze praca będzie na mnie czekać i sam wczoraj zasugerował dłuższe L4 (podobno tak będzie lepiej i dla mnie bo można się przygotować do porodu, wyspać sie i ze z czasem docenie jego słowa, sam ma 3,5 letnia córkę; oraz dla firmy, bo on potrzebuje pracownika dyspoyzycyjnego na 100%, biznes musi się kręcić a ja mam dość niezależne stanowisko i dużo ode mnie zależy jak firma prosperuje).
A nawet jeśli coś miałoby być nie tak po powrocie z macierzyńskiego, odpukac, to przecież to nie jest jedyny pracodawca na świecie, prawda? Nie ta praca to inna... Zawsze można później iść na własną działalność lub postarać się o drugie dziecko, albo znaleźć inny etat.
Jak sądzicie? Już sama nie wiem co myśleć...
|
|