Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniówki 2016 <3
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-16, 07:56   #4198
Fortuna1
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2016 <3

Cytat:
Napisane przez Samarinda Pokaż wiadomość
Ja też mam taką wyciskarkę, faktycznie jak się umyje natychmiast po użyciu zanim te farfocle zaschną, to szybciutko się myje.

Natalia pięknie
Ale właśnie można robić w niej tylko soki z cytryny, pomarańczy, grejpfruta... Trochę mały wybór

Wstaje rano a tu 20 stron w aplikacji do nadrobienia szalejecie

Wczoraj zostałam zjechana przez mamę i siostrę za to, że postanowiłam zostać w domu do końca ciąży. Wg nich później mnie zwolnia za to... Najlepsze jest to, że szef obiecał mi ze praca będzie na mnie czekać i sam wczoraj zasugerował dłuższe L4 (podobno tak będzie lepiej i dla mnie bo można się przygotować do porodu, wyspać sie i ze z czasem docenie jego słowa, sam ma 3,5 letnia córkę; oraz dla firmy, bo on potrzebuje pracownika dyspoyzycyjnego na 100%, biznes musi się kręcić a ja mam dość niezależne stanowisko i dużo ode mnie zależy jak firma prosperuje).

A nawet jeśli coś miałoby być nie tak po powrocie z macierzyńskiego, odpukac, to przecież to nie jest jedyny pracodawca na świecie, prawda? Nie ta praca to inna... Zawsze można później iść na własną działalność lub postarać się o drugie dziecko, albo znaleźć inny etat.
Jak sądzicie? Już sama nie wiem co myśleć...