Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-16, 09:23   #203
dembi
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez dorot_qa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ogromna prośba do Was

bierzemy udział w konkursie, dlatego jeśli macie chwilę proszę was o głos w postaci "lajka" i komentarza, dlaczego zdjęcie wam się podoba będzie nam bardzo miło i zbliży nas to do podium, bo obecnie znajdujemy się poza nim a walczymy o nasze zdjęcie na płótnie, które pięknie wyglądałoby na ścianie w salonie

https://www.facebook.com/magiaobrazu...type=3&theater

Mam nadzieję, że linka działa, jeśli nie, to na facebooku można znaleźć naszych fotografów Magia Obrazu i tam bez problemu już nas znajdziecie

Nie pomoge, bo nie mam facebooka ale zdjęcie jest śliczne

Cytat:
Napisane przez martaw_mw Pokaż wiadomość
My na swoim niecały rok, odebraliśmy klucze 13 lutego 2015 do wykończenia jeszcze kupa rzeczy ale i tak jest super! Dzisiaj przyszły moje Cotton ball lights, są super tylko muszę te haczyki z commanda dokupić żebym mogła w salonie powiesić lampki Z domowych rzeczy kupiliśmy ostatnio też wreszcie narzutę na łóżko
Wiem, ze wykańczanie domu jest najdroższe, ale jakie przyjemne

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
No co Ty Dobra jesteś. Mnie się oszczędności nie trzymają. Tu wosk, tam wosk. W tym miesiącu mam bilans wosków - 13 plus duża świeca.

[/COLOR]A właśnie, dziewczyny, dopadłam dzisiaj sklepik, którym kupiłam woski niedostępne w PL, tj. Autumn in the park, Picnic in the park i Crisp Morning Air.
A ja 15 wosków sklepik rozumiem stacjonarny? A jak pachnie autumn in the park?

Martyna Tina, co z tym woskiem Autumn Romance? Niekoniecznie ładny?

Widzialyscie nowa kolekcje wielkanocną w H&Y? Mnie sie podobają te figurki zajączki srebne ale ogólnie mnie wielkanoc tak nie podnieca jak BN