2016-02-16, 16:46
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.9 :)
Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa
Hello
Rozkłada nas cos mnie boli gardło i jestem jakaś połamana (ale to moze byc wina wczorajszego treningu) a Julek ma mokry kaszel i wymiotuje glutami :/ Jedziemy po południu do lekarza... Oczywiście prasuje z nim w chuście na plecach, AIKA ja cały czas pamietam o filmiku dla Ciebie plis jeszcze chwilka cierpliwości jak tylko wyczaję odpowiedni moment to go nagram
Co do słodyczy ja zamierzam upiec taki tort na roczek zeby Julek tez mogł go zjeść  posłodzony syropem daktylowym albo bananem  pełno jest teraz przepisów na zdrowe ciasta  Białego rafinowanego cukru nie dam tak długo jak sie da
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Nie ma problemu, naprawdę. Poczekam.
Daj znać co powiedział lekarz i zdrówka dla Was.
Ja dam ciasto na roczek ale pewnie zrobię cos zdrowego.
Chociaz tak jak Alkamor nie widze problemu z daniem dziecku na urodziny zwykłego, domowego ciasta.
Cytat:
Napisane przez szuuu
Kocham tulę. Żałuje ze jej wczesniej nie kupiłam i nie ☠☠☠☠☠☠☠ilam ze nie siedzi. I tak go pionowo nosiłam i tak...
Sprawdziłam i nie ma mleka w proszku ale ma dodatek śmietanki...
|
Ja dzis kocham wszystko w czym mogę nosić moje dziecko bo jest tak marudna, ze nosze ja przez większość dnia. W chuście usnęła i przespała 1,5 h.
Cytat:
Napisane przez rybkaa90
Dziewczyny, co dajecie dzieciom na śniadanie? U nas na zmianę- kasza z owocami, jogurt z owocem, jajecznica... Co można jeszcze podać?
Ja od słodyczy będę trzymać z daleka. Ewentualnie jakieś domowe ciasto czy ciasteczka.
|
Ja podobnie jak Ty i tez sie zastanawiam co by można dać.
|
|
|