2007-10-21, 21:39
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci grudniowo-styczniowe 2006/7 II
Hej
Buziaki dla urodzinowego Olafka i gratulacje pierwszego ząbka  
Marti buziaki od Olafa . Laura cudna, jak Ty ją ekstra ubierasz, w tej kurteczce i czapeczce z h&m wygląda boooooooooooooosko . Gratuluję tez górnych zęboli
Kasiu udanego wypoczynku.
Maszko Wikunia śliczna i jaki ma fajowy ten pojazd
Yaira gratuluję nowego ząbka , ja to nie wiedziałam że się wystukuje łyżeczką , zresztą nienawidzę odgłosu wydawanego przy uderzaniu w zęby sztućcami, brrrrrrrrr aż mi ciarki wychodzą na samą myśl. Ja Olafkowizawsze palcem "wyczaję" nowego zęba
Cytat:
Napisane przez Aranka
Anitko - moja Julka na butli chowana a w nocy wstawałam do niej o wiele częściej niż chowanej na cycku Laury! Na dodatek mleka modyfikowanego nie zrobisz na zapas - bo trzymane w podgrzewaczy zaraz kiśnie! Ja tak miałam więc przyznam szczerze wsadzałam w termos i dawałam chłodne - bo jakbym miała w środku nocy mruczącemu dziecku robić mleko to rozbudziłoby się na maxa i hulaj dusza do rana!
|
...Olaf na mleku modyfikowanym przesypiał mi najdłużej ok 9 godzin, teraz je w nocy średnio 2 razy, a przy wychodzących ząbkach jest różnie. Zawsze robię Olafkowi na bieżąco mleko, doszłam do takiej wprawy że zajmuje mi to bardzo mało czasu, a w oczekiwaniu Olaf ssie smoka. Wode gotuję w czajniku elektrycznym (minimalna ilość), jak jesteśmy poza domem, wodę gorącą mam w termosie.
Cytat:
Napisane przez malgogaj
Co do nocy to dzisiaj był koszmar! O 2 wymiękłam i poszłam na kanape. Całą noc Olaf stękał, trzeba było go tulić smyrgać i nie wiem co jeszcze. O 7 znowu sie zmieniliśmy. Ale spać i tak nie spałam. Mam naprawde poważny problem z tym spaniem, trudno mi zasnąć, jak sie obudze to juz kaplica. Zasypiam mocno zazwyczaj około 2 a od drugiej to juz Olaf słabiej śpi....
Poszlismy dzisiaj na poszukiwania kombinezonu i katastrofa! Mój syn zime spędza w domu.
|
...u nas od dwóch dni podobnie, Olafek chycił lekki katarek i budzi się przez zatkany nos, do tego ida mu następne zębole co w połączeniu jest koszarne-mój biedulek, Co do kombinezonu, udało mi się wczoraj kupić ładny dwuczęściowy w Kapphall po przecenie 80zł. Dzisiaj Olafek już w nim był-tak było zimno. Kupiłam rozmiar 80, mój Olaf niby długi ale kurtka ciutr za długie ma rękawy a spodnie w sam raz, dziwne te numeracje bo wczesniej miezryłam 80 i były za małe. wkleje fotkę Oalfa w kobinezonie jak ją zrobię.
Cytat:
Napisane przez Aranka
Julia ma równiutkie ząbeczki bez żadnej przerwy...a ta jakieś krzywe szczerby odwala!
|
nie moge te Toje teksty są numer jeden. A tak poważnie, to Zaba ma rację, stałę zęby nie muszą być krzywe, jeśli nawet mleczaki były.brawa dla Laurki za przesypianie nocek.
Kamilko ale ma fajna zabawę Antonówka z wkładkami, koniecznie wrzuć filmik.
Maszko Wikunia "chrzcinowa" Prześliczna ależ ona miała ekstra kreację-bardzo mi się podoba, Ty tez ładnie wyglądałaś.
Edytowane przez garnuszki
Czas edycji: 2007-10-21 o 22:02
|
|
|