Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-16, 21:27   #4152
xyzzxy
Przyczajenie

Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)

Cytat:
Napisane przez KasiaiKamil Pokaż wiadomość
Koty cudowne, do zacałowania
Na spotkanie nie przybędę, szkoda jadę do teściów - zaczynamy prosić Kamila rodzinę
Byłam dzisiaj w MS Moda, Paryżanka, Secret Angel ... pierwsze kroki za mną, przymierzyłam 8 sukni, wszystkie mi się podobają ... przedział cenowy 3-4 tysiące.
Proszę powiedzcie mi bo nie dopytałam, każdą suknie z salonu zamiast kupić mogę wypożyczyć za mniejszą kasę?
Gdzie jeszcze warto się wybrać bo w czwartek jadę ponownie ? a może już nie iść i nie oglądać więcej ?
I najważniejsze pytanie : czy dobra krawcowa da rade odwzorować suknie salonową ?
Póki co nie jestem w stanie podjąć decyzji, wszystko mi się pomieszało, to co nie podobało mi się na zdjęciach po przymierzeniu jest ok... jest to dla mnie najtrudniejszy element wesela, najcięższy wybór, bo za dużo wszystkiego.

poleam kiare mają duży wybór sukni,white lady na biskupa Kaczmarka i contessa na okrzei.Byłam też w promariage,ale jak dla mnie to nic fajnego tam nie ma poza tym trzeba się umawiać na przymiarkę
xyzzxy jest offline Zgłoś do moderatora