2016-02-17, 05:30
|
|
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Majówki 2016 - przyszłe majowe mamy cz. III
Cytat:
Napisane przez Baby2016
Witam, czytam wątek już od jakiegoś czasu, ale ciągle chyba ciężko mi uwierzyć że termin już się zbliża. Spodziewam się dziewczynki, a nasz termin to 09.05.16. W niektórych wymiarach przebijam was znacznie  waga plus 11 kg, obwód 107 cm. Mam nadzieję że mogę się przyłączyć 
|
Witamy, witamy. Trzymaj sie za boki, bo u nas jak w historyjkach z Chwili dla ciebie, bywa wesolo i latwo o ich zerwanie. Karuzela smiechu sie nie zatrzymuje 
Cytat:
Napisane przez Monanka83
Hejjjaaa! Rozgość się!  trochę się tylko obawiam przyjęcia przez Roses, bo generalnie Ona jest tu na etacie od bicia rekordów 
|
Moja pozycja jest niezagrozona Nie strasz babo[emoji14]
Cytat:
Napisane przez Lambadaa
Pytanie do was
Czy wy też tyle jecie?  Młody oprócz tego, ze robi sobie gimnastyke w brzuchu to co chwile chce mi się jeść.. Już nie mogę tak cały czas do lodówki :/ Lada moment zamieszkam w kuchni  Ale jak nie zjem to brzuch boli i dostaję serię kopniaków.. 
bez przerwy tylko gębą ruszam i już mnie to zaczyna przerażać  mąż oczywiście ma ubaw po pachy
|
Tez non stop jestem glodna, szczegolnie wieczorem. Staram sie zapychac zoladek jogurtami, kefirami, albo kroje jablko w cwiartki i chrupie. Fajnie sprawdza sie tez kalarepa. Jest duzo chrupania, lubie jej smak. Gdybym jadla wszystko na co mam ochote to mialabym juz +50kg 
Wstalam dzis o 6
Leze jeszcze w wyrku. Moze jeszcze zasne...
Edytowane przez RosesAreRed
Czas edycji: 2016-02-17 o 05:31
|
|
|