Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majówki 2016 - przyszłe majowe mamy cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-17, 05:30   #295
RosesAreRed
Moderatorka z pazurem

Dot.: Majówki 2016 - przyszłe majowe mamy cz. III

Cytat:
Napisane przez Baby2016 Pokaż wiadomość
Witam, czytam wątek już od jakiegoś czasu, ale ciągle chyba ciężko mi uwierzyć że termin już się zbliża. Spodziewam się dziewczynki, a nasz termin to 09.05.16. W niektórych wymiarach przebijam was znacznie waga plus 11 kg, obwód 107 cm. Mam nadzieję że mogę się przyłączyć
Witamy, witamy. Trzymaj sie za boki, bo u nas jak w historyjkach z Chwili dla ciebie, bywa wesolo i latwo o ich zerwanie. Karuzela smiechu sie nie zatrzymuje
Cytat:
Napisane przez Monanka83 Pokaż wiadomość
Hejjjaaa! Rozgość się! trochę się tylko obawiam przyjęcia przez Roses, bo generalnie Ona jest tu na etacie od bicia rekordów
Moja pozycja jest niezagrozona Nie strasz babo[emoji14]
Cytat:
Napisane przez Lambadaa Pokaż wiadomość
Pytanie do was
Czy wy też tyle jecie? Młody oprócz tego, ze robi sobie gimnastyke w brzuchu to co chwile chce mi się jeść.. Już nie mogę tak cały czas do lodówki :/ Lada moment zamieszkam w kuchni Ale jak nie zjem to brzuch boli i dostaję serię kopniaków..
bez przerwy tylko gębą ruszam i już mnie to zaczyna przerażać mąż oczywiście ma ubaw po pachy
Tez non stop jestem glodna, szczegolnie wieczorem. Staram sie zapychac zoladek jogurtami, kefirami, albo kroje jablko w cwiartki i chrupie. Fajnie sprawdza sie tez kalarepa. Jest duzo chrupania, lubie jej smak. Gdybym jadla wszystko na co mam ochote to mialabym juz +50kg

Wstalam dzis o 6
Leze jeszcze w wyrku. Moze jeszcze zasne...

Edytowane przez RosesAreRed
Czas edycji: 2016-02-17 o 05:31
RosesAreRed jest offline Zgłoś do moderatora