2016-02-17, 12:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: I rym cym, cym I hopsasa - Karnawał wciąż trwa - bum tarara… !24!
Cytat:
Napisane przez magnolia79
Evelka. Hania.
Pęknięty kafelek to na szczęście  nie ma idealnego remontu ani idealneego domu. Usterka jakas zawsze sie znajdzie
Hania
Super, ze zmienilas podejście do nie denerwowania sie drobnostkami. Pęknięty kafelek... obity talerz... czy ryska na samochodzie to nie sa problemy!!!!
Ja kiedyś byłam perfekcjonistka  wszystko musiało byc idealnie!!! Z akceptacja niedoskonałości łatwiej sie żyje 
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------
Jaki bzdet? Tytul dawaj
No to w co sie ubierasz? 
I wieczorem koniecznnie dawaj relacje... albo nie... na bieżąco :p
---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------
Widoczek jak malowany 
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------
No i kiszka, dalej nie wyświetlają mi sie zdjęcia  tylko ten widoczek Evelki...
|
Mi tez sie z wczoraj zdjecia nie pokazuja wiec to chyba cos od wizaza problem 
To jest druga randka, jeszcze nie bede zdawac relacji
Film 'Zoolander 2', mielismy to do wyboru albo 'Alvin i wiewiorki' Jest jeszcze 'Jak byc singlem' czy cos takiego, ale na to idziemy z dziewczynami 
Ja tez sie zgadzam, ze takie problemy to nie sa problemy 
Rysa na aucie, no coz, ciesze sie ze wogole mam auto Szkoda tylko, ze wiekszosc takich spraw to sa jakies koszty, bo peknieta plytke czy zepsute auto trzeba naprawic i glownie stad sa powody do niezadowolenia. Inaczej nikt by sie wogole takimi drobiazgami nie przejmowal.
|