Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najgorsze ślubno-weselne pomysły, czyli czego unikać...
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-17, 14:42   #162
cranberry juice
ctrl alt delete

Dot.: Najgorsze ślubno-weselne pomysły, czyli czego unikać...

Cytat:
Napisane przez *piękna Pokaż wiadomość
Tylko ten, to nie jest bimber
To jest całkowicie legalna śliwowica, a w skład ceny wchodzi VAT i rozmaite akcyzy

---

A swoją drogą, jak już zeszło na remizy i bimber

Co sądzicie o weselach bezwinietkowych? Moim zdaniem to jest kolejna absolutna masakra. Wszystkie wesela bezwinietkowe, na jakich byłam, były albo w remizie, albo w wiejskiej sali o oczko wyżej, więc dla mnie skojarzenie jest jednoznaczne (chociaż na pewno zostanę za nie zjechana )

A na Wizażu przeczytałam kiedyś, że jak młodzi tak śmio, mowić gościom, gdzie mają siadać, jakby goście sami sobie miejsca nie umieli zająć

Najbardziej rozwala mnie argument, że "winietek nie było i każdy usiadł gdzie chciał i wszyscy byli zadowoleni" Jakim, pytam sie, cudem. Zrobienie rozsądnego planu stołów, tak żeby każdy był zadowolony i żeby koniecznie rozsadzić ciocię Jadzię i ciocię Grażynę itp. - komuś sie udało w mniej niż dwie godziny? A tu wchodzą goście na salę, winietek nie ma, ale czary mary, kazdy magicznie siada w miejscu idealnym
cranberry juice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując