Raczkowanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
JESIEŃ / ZIMA U SAWB - super ciuszki, dodatki, kosmetyki, biżu i inne !!!
PROSZĘ PRZECZYTAĆ UWAŻNIE, CO NAPISAŁAM PONIŻEJ, UNIKNIEMY W TEN SPOSÓB NIEPOTRZEBNYCH PYTAŃ!
DOKŁADKA (23.11) - str.1, post #10
DOKŁADKA (3.11) - str.1, posty #11, #16, #17, #18
WYMIANA:
1. Wymienię się przede wszystkim na rzeczy, które szukam! Nie chcę się wymieniać na coś, co potem będzie sobie tylko leżało w szafie.
2. "Kto pierwszy, ten lepszy" (niektórym z Was podobają się te same rzeczy, która dogada się ze mną pierwsza, do tej idą rzeczy).
2. Jeśli się z którąś wizażanką dogadam, to od razu zaznaczam na moim wątku, że rzecz do kogoś idzie/będzie szła/jest niedostępna (dlatego proszę nie pytać o rzeczy już wymienione!).
3. Po otrzymaniu ode mnie paczki proszę o wystawianie przekupki! Każda jest dla mnie ważna, a zdarzyło mi się już, że zapomniano mi jej wystawić!
4. Preferuję większe wymiany.
5. Przy wymianie niektórych rzeczy będę wybredna, zaznaczam to w opisie rzeczy.
6. Zdjęcia i wymiary podane są w opisach, czasem także materiał – innych zdjęć, wymiarów itd. nie podaję (nie będę miała jak, więc proszę nie prosić o nie)!
7. Rzeczy wymienię na inne o podobnej wartości! Proszę mi nie proponować np. drobiazgów za droższe rzeczy.
SZUKAM (MOJA WISH-LISTA):
UBRAŃ I DODATKÓW:
- satynowej bluzeczki kobaltowej (niebieski) lub w innym kolorze, ale gładkiej (nie w kropki itd.), z krótkim lub długim rękawem (r. M lub M/L),
- spódniczki ołówkowej do lub za kolana - najlepiej szarej, brązowej lub czarnej (r. L),
- spodenek do kolan (r. L),
- spodnie dresowe czarne lub szare, najlepiej welurowe (r. L),
- etol/szaliczków z liska/futerka/kożuszka,
- kaszkietów w pepitke, jodełkę, itp.,
- kamizelki lub gorsetu eleganckiego - czarny, szary lub brąz,
- grubych rajstop w różnych kolorach, tylko nowych! (r. 3),
- dużych toreb - musztardowej, kobaltowej (niebieskiej), fioletowej, zielonej lub czarnej,
- modnych golfów (fioletowy, kobaltowy, szary, zielony), także z bufkami.
KOSMETYKÓW:
- kosmetyków do twarzy OLAY Skin Adapt, oraz NIVEA VISAGE (skóra normalna i mieszana),
- lokówki o szerokiej średnicy (najlepiej ze spiralna nakładką),
- kulki do kąpieli.
KSIĄŻEK:
- Coelho,
- Kinga,
- Koontza,
- Mastertona.
GIER:
- Jungle Speed (pl lub ang),
- Jenga.
Proszę o odpisywanie w moim wątku i podawanie linków do swoich! Odpowiadam zawsze w Waszych wątkach! Inaczej niż tak nie odpisuję!
Edytowane przez sawb
Czas edycji: 2007-12-16 o 14:50
|