Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie kwietniowe - część V :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2016-02-18, 11:29   #2135
gosiaczek071
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)

Cytat:
Napisane przez kropcia007 Pokaż wiadomość
Musze sie pożalić [emoji30] przyszły wyniki moich nietolerancji - cały nabiał i jaja ...
Także wszystko co na mleku maśle śmietanie sery i jaja musze odstawić na pol roku i wtedy rotacyjnie wprowadzać raz na 4 dni [emoji22]

Dodałam Wam jedno zdj na FB z sesji brzuszkowej [emoji6]
Fajne foto wyglądasz zupełnie inaczej niz na profilowym-dwie rożne osoby ;D
A jaki test robiłaś? Food detective czy imu pro? Na ile alergenów? I jak to cenowo wychodzi? Bede mężowi robic (tan wysyłam go na testy) i nie wiem ktore wybrać... Dlaczego w ogóle robiłaś-zlecił ci ktos, czy miałas jakies niepokojące objawy i sama chciałaś?

Cytat:
Napisane przez GGI Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Boje się pisać żeby nie zapeszyć ale głowa przestała boleć w nocy ją czułam i to konkretnie ale usnęłam ze zmeczenia i do rana przeszło na szczescie. oby nie wróciło.
Nadrobiłam Was od wczoraj i nie tylko ja fatalnie się czuje mam nadzieje ze te fronty przejda bokiem i już nie wrócą tylko nam super nastroje i samopoczucie

suerowo kurka ciekawe ile moja ma ale jeszcze tydzien muszę wytrzymać do wizyty!

salud
współczuje Ci choroby i samopo`czucia wracaj szybko do formy..

gosiaczek jak dobrze pamietam pisałaś że szwagier chciał kupić szumisia ale się nie chwaliłaś czy kupił chyba ze uciekł mi post.... czy my oczymś nie wiemy..........
aaaa doczytałam już no to superowy kolejny prezencik od szwagra

sunshine no cudnie najważniejsze że wszystko ok ale z ta szyjką i badanie przez usg powłok brzusznych to jakaś kpina

MIniMonix dobrze że już w domq leż i kuruj się....

akinomka piękny brzusio dołączam się do pępuszka (3 cycka jak Poli mówi )
Kupił, pisałam tydzień temu w piątek maz przywiózł bo szwagier u teściów zostawił a moj odbierał Hanię z obozu

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Hej kochane
My leżymy w szpitalnym łóżku. Ciężko było zasnąć bo ciągle spinala się macica. Rano na ktg pisały się regularne skurcze które no dość silnie odczuwalam do tego ból podbrzusza i części krzyżowej kręgosłupa- tak jak miałam przy miesiaczce. Więc wczorajsza kroplowka z podwójną dawka magnezu nie pomogła. Teraz mam kolejną kroplowke i dalej dostaje sterydy w dupsko. Też boli...
Ojoooj. Masakra. Ni ciekawa jestem co by u mnie pokazało. Moj sie nadal nie kwapi wyslac mnie na ktg. I jakoś ostatnio mi soe przypomniało, ze nie zapytałam go o to moje łożysko-czy dalej sie starzeje czy jest lepiej...musze sobie zapisać i w pon zapytać.
gosiaczek071 jest offline Zgłoś do moderatora