Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-10-23, 10:59   #899
sandre
Raczkowanie

Dot.: Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez roka12345 Pokaż wiadomość
Ja łykam Skrzypovite codziennie od około 3 tygodni i zauważyłam że pojawiają mi się malutkie chrostki ale to dobrze, bo to oznacza że tabletki działają i organizm się oczyszcza z resztą to nie są jakieś wielkie chrosty czy mega pryszcze w moim przypadku...są to malutkie chrostki i malutkie pryszcze, które są niewidoczne. Ale każdy jest inny jak będzie się jeszcze coś działo to napiszę.

co do tego oczyszczania to nie byłabym do końca pewna. Na dzień dzisiejszy nie biorę Skrzypovity od 3 tygodni i wszystkie krostki i uporczywe pryszcze zniknęły jak ręką odjął... Podczas brania obsypało mnie strasznie....na policzkach wyskoczyły mi brzydkie pryszcze które przez tydzień,dwa nie chciały w ogóle zniknąć i dużo osób mi mówiło, że moja cera wcale się nie poprawiła, że wygląda na zmęczoną i taką jakąś zszarzałą ....teraz mam spokój po odstawieniu. Spróbuję coś innego podobnego do Skrzypovity, może nie będę mieć takiego "urodzaju" krost na twarzy...

sandre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując