Dot.: Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY
Cytat:
Napisane przez roka12345
Ja łykam Skrzypovite codziennie od około 3 tygodni i zauważyłam że pojawiają mi się malutkie chrostki ale to dobrze, bo to oznacza że tabletki działają i organizm się oczyszcza z resztą to nie są jakieś wielkie chrosty czy mega pryszcze w moim przypadku...są to malutkie chrostki i malutkie pryszcze, które są niewidoczne. Ale każdy jest inny jak będzie się jeszcze coś działo to napiszę.
|
co do tego oczyszczania to nie byłabym do końca pewna. Na dzień dzisiejszy nie biorę Skrzypovity od 3 tygodni i wszystkie krostki i uporczywe pryszcze zniknęły jak ręką odjął... Podczas brania obsypało mnie strasznie....na policzkach wyskoczyły mi brzydkie pryszcze które przez tydzień,dwa nie chciały w ogóle zniknąć i dużo osób mi mówiło, że moja cera wcale się nie poprawiła, że wygląda na zmęczoną i taką jakąś zszarzałą ....teraz mam spokój po odstawieniu. Spróbuję coś innego podobnego do Skrzypovity, może nie będę mieć takiego "urodzaju" krost na twarzy...